Egyptische Mau kittens

Bewaar
€ 1.100,00
1752 x bekeken sinds

Kenmerken

Ras:
Egyptische Mau
Erkenningsnummer:
HK20705335
Leeftijd:
0-3 maanden

Omschrijving

Op 13 maart'19 zijn bij ons 4 Egyptische Mau kittens geboren.
De moeder is Ankha of Felis catus en de vader is Ch. Echnaton of Silver Shine. Beide zijn getest en negatief bevonden op FIV, FeLV, en PKdef.

Een beetje rasinformatie:
De Egyptische Mau bezit een boeiende persoonlijkheid.
De Mau heeft wil zijn eigen zin hebben maar is toch vriendelijk en sociaal , ook met andere huisdieren. De Mau is erg gesteld op zijn familie (kat en mens) en wil een lid zijn van het gezin. Het is dus noodzakelijk dat zijn eigenaars verantwoordelijk en liefkozend zijn. Hij is zeer aanhankelijk aan de mensen die hij graag ziet en is er dan ook trouw aan.
De Mau is een levendige kat die in huis rondloopt met zijn lievelingsspeelgoed en hij is ook een bedreven vanger. Hij is nieuwsgierig, wil zich met alles moeien. Deze intelligente kat met een uniek karakter, is een ideale huisgenoot.

De kittens groeien bij ons op in de woonkamer.
Ze worden 2 x ingeënt, minimum 3 x ontwormd, en gechipt. Wanneer de kittens een leeftijd van 13-15 weken hebben bereikt worden ze gecastreerd of gesteriliseerd. Dit geldt voor alle kittens, enkel wanneer u beschikt over een erkenningsnummer kan hierin een uitzondering worden gemaakt. Onze kittens hebben een stamboom en krijgen ook een kittenpakket mee naar huis.
Wij hebben in onze cattery enkel de kleur: Black Silver Tabby Spotted.

Voor meer informatie of eens kennis te maken, kan u altijd een mailtje of een privéberichtje sturen.

Met vriendelijke groeten,
Cattery Felis catus
Overpelt, België
www.catteryfeliscatus.be
Erkenningsnummer: HK20705335

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.