Kerbl Hok voor kleine dieren Indoor Deluxe 92,5x15x60 cm hou

Bewaar
€ 190,39
7 x bekeken sinds

Omschrijving

OMSCHRIJVING:

Dit Kerbl kleine dierenhok Indoor Deluxe is ideaal voor konijnen, cavia's, kippen en andere kleine dieren. Het hok is gemaakt van massief hout met een beschermende houtbeits. De schuine zijwanden verminderen de hoeveelheid bodembedekking die uit het hok valt. Het plexiglas zorgt voor meer licht in het hok en een goed zicht op de dieren. De verwijderbare kunststof lade van 6 cm hoog maakt het schoonmaken eenvoudiger en het scharnierende dak kan open blijven staan. Het kleine dierenhok wordt plat verpakt geleverd, maar is eenvoudig te monteren met de meegeleverde montage-instructies.

vidaXL biedt alles wat u nodig heeft voor in uw dagelijks leven, zoals producten voor uw woonkamer, slaapkamer, tuinmeubelen engereedschappen, alsmede gespecialiseerde producten zoals fotografie,fitness en benodigheden voor de auto.

 ● Gratis verzending
 ● Voordelig huismerk
 ● Uitgebreid assortiment op voorraad

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 4018653827253
 ● Levering: Verzenden
 ● Levertijd: 2 dagen
 ● Merk: Kerbl
 ● SKU (eigen artikel code): 415660

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 18 oktober 2017
  • Antwerpen (Antwerpen)
  • ****80641
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.