Macbook Pro Retina Display 15"

Bewaar
€ 1.800,00
212 x bekeken sinds

Kenmerken

Categorieen:
Apple Systemen
Conditie:
Gebruikt
Levering:
Ophalen

Omschrijving

Hallo potentiële toekomstige eigenaar!

Ik ben een Macbook Pro uit 2013 (Early 2013). Ik heb al veel mogen werken in het verleden - mijn eigenaar is een student architect - maar dat bevalt me prima door mijn krachtige i7 quad-core processor (2,4GHz). Na vijf jaar te zijn vertroeteld (iedere week voorzichtig gekuist, nooit gekruimeld boven me en vetplekken op mijn glazen scherm waren uit den boze) zoekt mijn baasje een nieuwe eigenaar voor me! Eigenlijk heeft hij geen nieuwe macbook nodig want ik werk prima maar hij kan niet wachten een nieuwe te gebruiken omdat hij een Applefanboy is van het eerste uur.

Ik ben trouwens niet meer origineel! Ik ben een keertje bij Apple op bezoek geweest waar ze mijn scherm hebben vervangen (gekende coating probleem, dit gebeurde in 2015) en nog eens om mijn moederbord en grafische kaart te verwisselen (evenals een gekend probleem, dit gebeurde eind 2016). Vorige week begaf mijn trackpad het, daarom heb ik nu een nieuwe en daardoor heb ik nu ook een nieuwe batterij (deze onderdelen zitten vast aan elkaar en kunnen daarom alleen samen vervangen worden).

Zoals je kunt lezen ben ik dus veel nieuwer dan 2013 en nog fris om vele jaren prima te werken. Trouwens, ik oog ook als nieuw! Nergens blutsen of krassen op me én (uiteraard) geen waterschade.

Als je me graag zou willen kopen, krijg je me volledig gewist, proper gekuist, met alle facturen van de officiële herstellingen én met TWEE opladers (Hoe handig is dat! Mijn eigenaar is er dol op, ééntje op de bureau en ééntje om mee te nemen naar de les).

Bovendien is er door de laatste herstelling drie maanden garantie op me! Zo ben je toch wat gerust met me ;)

Ik kan opgehaald worden in Kortenberg!

Als je liever alles van de technische kant bekijkt, dit zijn m'n cijfers:

-Early 2013 Macbook Pro Retina Display 15"
-2,4GHz intel i7 quad-core
-8GB werkgeheugen
-512GB opslaggeheugen SSD (Flash-opslag) (dit was een optie destijds)
-Intel HD graphics 4000 1536MB videokaart
-NVIDIA GeForce GT 650M 1024MB videokaart (dit was een optie destijds)
-Batterij met 1 cycle (splinternieuw)

Bekijk zeker de foto's voor meer informatie!

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.