BLA090058 Laptop Bios Batterij

Bewaar
€ 5,99
104 x bekeken sinds

Kenmerken

Categorieen:
Voedingen
Conditie:
Nieuw
Website:
www.olsservices.be
Levering:
Ophalen,
Verzenden

Omschrijving

Productinformatie
Je instellingen blijven opgeslagen met een nieuwe BIOS batterij
Deze BIOS batterij zorgt voor een back-up van je laptop geheugen. Zodra je de laptop uitschakelt onthoudt de batterij bepaalde informatie, zoals datum en tijd. Dit zijn de zogenaamde BIOS-settings van je laptop. Wanneer de BIOS batterij leeg is zul je dit merken doordat de datum en tijd niet meer goed staan en doordat de laptop waarschijnlijk langzamer gaat werken. Moderne laptops geven overigens vrijwel altijd een waarschuwingssignaal zodra de BIOS batterij bijna op is.

Deze compatible BIOS batterij past perfect in je laptop en heeft een prima levensduur. Met een nieuwe BIOS batterij kun je dus weer een aantal jaar vooruit. De BIOS batterij in een laptop kun je overigens makkelijk zelf vervangen. Na vervanging is de pc weer prima in orde en worden je BIOS instellingen weer netjes onthouden door je batterij. En je kiest bovendien ook nog eens voor een scherpe prijs.

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 23 februari 2016
  • Namur (Namen)
  • ****62074
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.