terractec grabster av150 externe video grabber

Bewaar
€ 30,00
35 x bekeken sinds

Kenmerken

Categorieen:
Videokaarten
Conditie:
Gebruikt
Levering:
Ophalen,
Verzenden

Omschrijving

terractec grabster av150 externe video grabber

De Grabster AV 150 MX en de meegeleverde MAGIX-software zijn een goed gecoördineerd duo als het gaat om het maken van dvd's en cd's. De externe video grabber is klaar om te gebruiken, dankzij de meegeleverde USB-kabel. Sluit eenvoudig aan op de notebook of pc en sluit een analoge bron aan. Enkele klikken later komt het materiaal als een digitale film op de harde schijf. Met de bijgevoegde videobewerkingssoftware kunnen de nieuw gemaakte opnamen gemakkelijk worden bewerkt en verbrand.
Overdracht materiaal van analoge bronnen
Het maakt niet uit welk apparaat of medium u wilt afspelen: van de videorecorder naar de satellietontvanger en camcorder naar de dvd-speler, kunnen alle apparaten worden aangesloten op analoge video-uitgangen via composiet of S-video. De aangesloten videobron wordt automatisch gedetecteerd. De inkomende afbeelding verschijnt in een voorbeeldvenster. De opnametijd, kwaliteit en locatie kunnen worden opgegeven. Maar zelfs voor professionals, kunnen veel instellingen worden verfijnd en aangepast.
Eenvoudig snijden en bewerken
De opgenomen video of zelfs verscheidene opeenvolgende films kunnen nu in de tweede stap worden herwerkt, bijvoorbeeld de reclame uitsnijden of hoofdstukken maken, de beeldkwaliteit verbeteren of teksten, muziek en effecten invoegen. Alle functies en schakelaars kunnen zonder handmatig worden bediend. Uiteindelijk kunt u ook menu's maken of fotoshows maken. Een andere klik - en uw dvd of cd wordt verbrand. Met een aantal kopieën, natuurlijk.
Video's kunnen overal gespeeld worden
Draai je om in een handige professionele dvd die je kunt zien. Afspelen is niet gekoppeld aan een apparaat - u kunt uw werk op de computer of een dvd-speler op uw tv kijken. Dus: wees creatief. Verras uw familie en vrienden met een zelfgemaakte DVD!

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 2 oktober 2017
  • Antwerpen (Antwerpen)
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.