Jonas Kaufmann L'opéra

Bewaar
€ 10,00
5 x bekeken sinds

Kenmerken

Muziekgenre:
Klassiek
Conditie:
Nieuw
Levering:
Ophalen,
Verzenden

Omschrijving

Jonas Kaufmann viert met L’Opera de grote muzikale meesterwerken welke destijds in de 19e eeuw, Parijs de opera hoofdstad van de wereld maakte. Kaufmann heeft een prachtig tijdperk van opera gedefinieerd door pracht en elegantie met zijn nieuwe album van Franse opera arias en duetten. Zijn selectie van muziek strekt zich uit over deze belangrijke periode. “Het Franse opera repertoire ligt heel dicht bij mijn hart.” Aldus Jonas Kaufmann. “Deze facinerende muziek weerspiegelt een unieke periode in de Europese cultuur. Ik wilde niet alleen hoogtepunten kiezen voor dit album, maar ook werken en rollen die belangrijke ervaringen voor mij zijn geweest. Wilhelm Meister in Mignon was bijvoorbeeld mijn eerste grote Franse rol (Toulouse, 2001).”

Deze opname is gemaakt met Kaufmanns’s bekroonde hometown orkest ‘Het Beierse Staatorkest’, gevestigd in Munchen onder leiding van Bertrand de Billy, een expert in dit geselecteerde repertoire. Bariton Ludovic Tezier is de duetpartner van Kaufmann in "Au fond du temple saint" van Bizet's Les Pêcheurs de perles, en sopraan Sonya Yoncheva sluit zich aan bij Kaufmann voor twee scènes van Massenet's Manon.

Nieuw Sealed!!

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 24 maart 2012
  • Grobbendonk (Antwerpen)
  • *****02186
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.