Foodtruck Te Huur - Kamiel - Elektrische HY 1953

Bewaar
N.v.t.
250 x bekeken sinds

Kenmerken

Zakelijke Transacties:
Verkoopwagens

Omschrijving

Foodtrucks zijn niet meer weg te denken uit het hippe straatbeeld van vandaag.
Zo presenteren wij met enige trots “Kamiel“.

Kamiel is een originele, vintage, elektrische Citroën HY van 1953. Kamiel is multifunctioneel inzetbaar en wordt graag verhuurd zonder catering. Ideaal als originele toets op een verjaardagsfeest, trouwfeest ,evenement ,opening van een nieuwe zaak, bedrijfspromotie of fotoshoot.

Na een jaar van aanpassingen heeft deze bus, 63 jaar na productie, een nieuw en schoon hart gekregen. Een restauratie en modificatie, in moderne taal aangeduid met ‘upcycling’, die gericht is op het duurzaam maken van het oorspronkelijke concept, zonder iets prijs te geven van het beginsel van eenvoud van het originele ontwerp. Duurzaam, omdat de tijd voorbij is dat we de effecten van onze industriële revolutie aan onze kinderen nalaten.

Met de jaaropbrengst van 10 zonnepanelen kan ‘Kamiel’ maar liefst 10.000 kilometers rijden zonder uitstoot van broeikasgassen. Met als bijkomend voordeel dat ‘Kamiel’ dus ook iedere expositieruimte reuk- en geluidloos binnen kan treden.

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 12 juni 2014
  • Antwerpen Hoboken (Antwerpen)
  • *****41770
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.