datum (recent)
8 resultaten

zeilboot

gratis af te halen zeil boot

Gratis
 | 
Temse

sloopschepen of casco

voor alle sloopschepen en drijvende vaartuigen of alles dat zwaar en veel is wij helpen je met het komen halen. Onderdelen van binnenschepen n…

Gratis
 | 
Antwerpen Merksem

houten zeilboot

gratis hout dat gebruikt werd is acajou. 9ton 32ft of 11m De eerste die komt mag de boot hebben, geen reservaties. de boot moet opgehaald worden.

Gratis
 | 
Brugge Zeebrugge

Tweedehands Boten

Boten, onderdelen en accessoires? Surfboards en kites? Yes! Leg zeker even aan, want hier koop en verkoop je alles voor je favoriete watersport. Hier gebeurt het! In deze rubriek vind je een mooi tweedehands aanbod met tal van types moterboten (Bayliner, Zodiac, …) en zeilboten. Maar ook rubberboten en ribs, spitsen, kayakken, woonboten, kano’s, jetski’s enzovoort liggen hier voor anker. Plus alle toebehoren, onderdelen en vervangstukken die je aan boord nodig hebt. Verder shop je hier betaalbaar materiaal zoals masten, gieken en zeilen. Zowel beginners als ervaren surfers vinden hun gading tussen de honderden zoekertjes van bekende merken als Quicksilver en O’Neill: van een complete uitrusting tot de nieuwste shortie.

Toon meer