Boek sterke vaders - Lars Anderson

Bewaar
€ 3,00
50 x bekeken sinds

Kenmerken

Soort/Genre:
Zwangerschap & Opvoeding
Conditie:
Gebruikt
Levering:
Ophalen,
Verzenden

Omschrijving

Ineens ben je vader. Voor veel mannen is vaderschap iets wat ze overkomt. Geen wonder, alles in onze samenleving is gericht op een zorgende moeder en een werkende vader. Het wordt je als man verdraaid moeilijk gemaakt onderdeel te zijn van de zwangerschap en bevalling.
In Sterke vaders lees je het persoonlijke, taboedoorbrekende verhaal van een jonge vader die betrokken zijn spruit wil verwelkomen, maar van alle kanten wordt tegengewerkt. Feiten en handige tips vullen de vaak hilarische verhalen aan. Van conceptiedrift tot zorgzombie, niets blijft onbesproken.
Sterke vaders is voor mannen die meer willen zijn dan een restproduct van het fenomeen zwangerschap. En voor elke vader die het vaderschap bewust wil beleven.

Lars Anderson is journalist voor onder meer Vrij Nederland en Dagblad de Pers. Hij doceert journalistiek aan de Universiteit van Amsterdam en is gespreksleider voor diverse politieke en culturele opdrachtgevers in Nederland en België.

Recensie(s)

Het persoonlijke verhaal van een jonge vader. De schrijver pleit voor de jonge vader, die zo sterk is om minstens een zorgdag per week op te eisen. Hij haalt onderzoeken en statistieken aan en gaat in op de cultuurgeschiedenis van het vaderschap, maar de essentie van dit boek ligt in de beschrijving van de emotionele ervaringen als jonge vader. Voorin een inhoudsopgave waarin een korte samenvatting per hoofdstuk is terug te vinden. De schrijver is journalist, geeft les in journalistiek aan de UvA en is gespreksleider op vele politieke en culturele podia in Nederland en Belgie. Een onderhoudend en humorvol boek.

M. Dahmen

Productinformatie

Auteur Lars Anderson
Illustrator Wim Ontwerpers
Taal Nederlands

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.