Baby-gami baby wrapping voor beginners Andrea Sarvady 95 blz

Bewaar
€ 3,00
38 x bekeken sinds

Kenmerken

Soort/Genre:
Zwangerschap & Opvoeding
Conditie:
Nieuw
ISBN:
9789045303291
Titel:
Baby-gami baby wrapping voor beginners
Auteur:
Andrea Sarvady
Cover:
Hardcover met stofomslag
Taal:
Nederlands

Omschrijving

Baby-gami baby wrapping voor beginners Andrea Sarvady 95 blz
Bundel jouw pasgeboren geluk! Met gemakkelijke stap-voor-stapinstructies maakt Baby-gami het mogelijk om je baby op meer dan twintig manieren zo comfortabel mogelijk in te pakken en te vervoeren.
Het oude gebruik van het inbakeren van baby's raakt steeds meer in. Dit mooi uitgevoerde en humoristische boekje handelt over het inbakeren en het dragen van baby's in een draagdoek. Het vouwen van wikkels voor inbakeren en het knopen van draagdoeken wordt uitgelegd door tekst, kleurenfoto's en -tekeningen. Deel één geeft wikkels voor inbakeren, o.a. basiswikkels, knuffelwikkels, noodwikkels, verschoonwikkels. Met lijstje van materialen die niet geschikt zijn. Deel twee schenkt aandacht aan draagdoeken, o.a. buikdraagdoek, rugdraagdoek, draagdoeken voor speciale gelegenheden. Steeds worden moeilijkheidsgraad, leeftijdscategorie etc. vermeld. Het boekje bevat de waarschuwing dat het niet dient te worden beschouwd als vervanging van een verstandig oordeel; gezond verstand blijft nodig
Vaste Prijs: 3 Euro
Gewicht : 340 Gram

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 5 mei 2018
  • Brugge Sint-Kruis (West-Vlaanderen)
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.