'Een veilig thuis' Mary Pipher, nieuw! (w7322)

Bewaar
€ 4,00
24 x bekeken sinds

Kenmerken

Soort/Genre:
Zwangerschap & Opvoeding
Conditie:
Nieuw
Titel:
Een veilig thuis
Auteur:
Mary Pipher
Cover:
Paperback
Taal:
Nederlands
Levering:
Verzenden

Omschrijving

De geborgenheid van een veilig thuis is van levensbelang voor opgroeiende kinderen. Het biedt ze een basis van waaruit ze zich verder kunnen ontwikkelen. Een goed functionerend gezin, al dan niet met een of twee ouders, biedt een beschermende omgeving. Daarbinnen kunnen kinderen boos en opstandig zijn zonder afgewezen te worden, en troost en beschutting vinden wanneer ze verdrietig of ongelukkig zijn.
Helaas staat het gezin tegenwoordig steeds meer onder druk. Er moet gestreden worden voor 'tijd voor elkaar', want iedereen heeft bezigheden buitenshuis: werk,hobby's en clubs. Gezinsleden doen geen spelletjes meer samen, ondernemen steeds minder dingen met elkaar. De televisie lijkt een ieders beste kameraad en in menig gezin is er een tweede toestel, zodat men los van elkaar naar de favoriete programma's kan kijken.
Gezinstherapeute Mary Pipher signaleert dat kinderen hun normen en waarden niet meer van hun ouders, maar van de straat en de televisie krijgen. Zij ziet ouders die niet meer weten hoe ze hun kinderen kunnen bereiken en de wanhoop nabij zijn.
In dit boek biedt ze houvast aan ouders die hun gezin weer de inhoud willen geven die vroeger zo gewoon was: een veilige, liefdevolle omgeving van waaruit kinderen kunnen opgroeien tot evenwichtige volwassenen. De talloze voorbeelden uit haar eigen praktijk geven hierbij herkenning en verhelderende inzichten.

Mooie paperback, groot en net 3 cm dik!

Nieuw, dus vaste prijs: €4
Verzendingskosten: €3.85
(Geen afhaling)

d150

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 5 juli 2007
  • Lichtervelde (West-Vlaanderen)
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.