Sandra Brown : De obsessie

Bewaar
€ 4,50
5 x bekeken sinds

Kenmerken

Soort/Genre:
Thrillers
Conditie:
Gebruikt

Omschrijving

Te koop
Auteur: Sandra Brown
Titel: De obsessie
Harde kaft

Dokter Rennie Newton wordt opgeroepen om jurylid te worden. Rennies nauwgezetheid dwingt haar vrijspraak te eisen. Dat blijkt een zeer betreurenswaardige beslissing …

Als de naaste collega van de Amerikaanse chirurg Rennie Newton is vermoord wordt ze verhoord door de politie. Deze denkt niet dat ze heeft gemoord, maar er kan een verband zijn, omdat Rennie vaak meningverschillen had met haar collega. Ook was ze voorzitter van een jury die moordenaar Lozada, mogelijk ook nu de dader, niet kon veroordelen. Dus wordt ze geschaduwd door rechercheur Wick Treadgill, die verliefd op haar wordt. Dan begint psychopaat Lozada, die tijdens zijn proces door Rennie geobsedeerd is geraakt, haar te achtervolgen, maar ze durft er niet over te praten. Van de Amerikaanse auteur verscheen een aantal bestsellers. Dit is een spannende, heel goed opgebouwde thriller, waarin erg veel gebeurt, de romantiek een rol speelt en de lezer af en toe effectief op het verkeerde been wordt gezet. De psychologische beschrijving van de psychopaat is akelig overtuigend.

Prijs 4,50

Voor nog meer mooie boeken kunt u terecht bij mijn andere zoekertjes.

Het kan worden opgehaald of via bpost worden verzonden. Kosten zijn voor de koper.

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 29 juli 2010
  • Lommel (Limburg)
  • ****47098
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.