'Dodelijk netwerk' thriller van Alastair MacNeill (w1936)

Bewaar
€ 3,00
5 x bekeken sinds

Kenmerken

Soort/Genre:
Thrillers
Conditie:
Nieuw
Titel:
Dodelijk netwerk
Auteur:
Alastair MacNeill
Cover:
Paperback
Taal:
Nederlands
Levering:
Verzenden

Omschrijving

Wanneer Beth Grant hoort dat haar man Ian is doodgeschoten in een jazzclub in Zürich, is haar eerste reactie er een van kwaadheid en verbazing. Ian is als laatste gesignaleerd met een Amerikaanse vrouw, Amy Michaels, die sinds de moordaanslag spoorloos is. Zij is dan ook verdachte nummer 1. De vragen stapelen zich op. Want wat deed Ian - een jazzhater - in de jazzclub? Waarom is hij vermoord? En wie is Amy Michaels?
Halsoverkop reist Beth af naar Zwitserland waar ze Mike Novak, de eigenaar van de club ontmoet. In haar hotel wacht haar een grote verrassing: Amy Michaels, doodsbang en alleen in een onbekend land. Zij beweert Ians moord niet op haar geweten te hebben, maar kan Beth haar vertrouwen?
Samen met Novak duikt Beth in de schemerige en uiterst gevaarlijke wereld van huurmoordenaars, hoogverraad en moord - de clandestiene wereld van de Cabal, ooit een schimmige organisatie die zich ten doel stelde misdadigers die zich buiten de wet bevinden, te elimineren. Nu is het puur een doodseskader dat ingehuurd kan worden door iedereen met voldoende middelen. Naar de reden wordt niet gevraagd. Wat Ian met de Cabal te maken had, is Beth volslagen onduidelijk.

Nog 2 exemplaren te koop! Let wel: twee exemplaren met wat lichte verkleuringen aan de buitenzijde van de bladzijden wegens slechte opslag, deze aan slechts €3.

Verzendingskosten: €4.75
Geen afhaling

d50

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 5 juli 2007
  • Lichtervelde (West-Vlaanderen)
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.