Romans L deel 1

Bewaar
N.v.t.
29 x bekeken sinds

Kenmerken

Soort/Genre:
Romans
Conditie:
Gebruikt
Levering:
Ophalen,
Verzenden

Omschrijving

Latijns-Amerika - €5
2004 - paperback 829 blz - boek is 20cm x 12,5cm x 4,5cm en weegt 644g - BLADEN ZIJN EEN BEETJE VERGEELD
De liefdeskoningin van de Amazone (Cecile Pineda )is een magisch-realistische roman over de Peruaanse Ana Magdalena, die op haar huwelijksdag wordt ontvoerd door het keukenpersoneel, waarna ze furore maakt als liefdeskoningin in het bordeel van haar tante Ofelia.
Sandra Benitez beschrijft in Het gewicht van alle dingen de zoektocht van de negenjarige Nicolas naar zijn moeder, nadat hij haar kwijtraakt tijdens een schietpartij op een plein in San Salvador.
De roman Dat wat in mijn hart is, is een sfeervolle roman waarin Marcela Serrano op indringende wijze schrijft over liefde, idealen, de exotische en rijke Mexicaanse cultuur, en de persoonlijke drijfveren achter een revolutie.

Lucian, meesterwerk van een gevallen engel - Tosca Lee - €5
2010 - paperback 283 blz - boek is 21,5cm x 14cm x 3cm en weegt 472g
Clay, redacteur bij een kleine uitgeverij, balanceert op de rand van een depressie. Op een avond krijgt hij bezoek van Lucian. Die beweert een gevallen engel te zijn en hij steekt zijn bedoeling niet onder stoelen of banken: Clay moet zijn memoires aan de man brengen, of hij wil of niet. Maar wanneer hij ontdekt dat de duistere autobiografie van de demon verdacht veel lijkt op zijn eigen verhaal, telt nog slechts één vraag: hoe loopt dit af?

Voor bijna alles bang geweest - Lisette Lewin - €5
2000 - paperback 358 blz - boek is 21,5cm x 13,5cm x 3,2cm en weegt 500g
Dit is het verhaal van Emma Morgenblatt, geboren aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog als dochter van een Duits-joodse emigrant. Na een onderduikperiode op de Veluwe groeit ze op in Den Haag, met Doris Day als idool. Na een paar jaar in het losbandige wereldje van het postkoloniale Djakarta en het existentialistische Parijs keert ze begin jaren zestig terug naar het linkse studentenleven in Amsterdam, waar de liefde en nieuw verworven politieke ideeën tot verwarring en veel drank leiden.

Een hart van prikkeldraad - Lisette Lewin - €5
2000 - paperback 426 blz - boek is 21,5cm x 13,5cm x 3,7cm en weegt 615g
In 1941 ontmoet Greetje van der Plas, opgegroeid in het streng christelijke vissersdorp Katwijk, een Duitse officier. Hij introduceert haar in een exclusief gezelschap Duitsers en hun vriendinnen, dat in een villa in de duinen losbandige feesten viert. Na de bevrijding vlucht ze naar Amsterdam en neemt een valse identiteit aan. Ze breekt harten, ontwricht huwelijken. Wraak is haar levensmotto. Wie haar afwijst, kan dat lelijk opbreken.

Als er een paradijs bestaat - Ron Leshem - €5
2008 - paperback 364blz - boek is 21cm x 13,5cm x 3,3cm en weegt 510g
Arabisch-Israëlisch conflict
Naarmate de missie van Erez en zijn soldaten langer duurt, begint de zinloosheid daarvan door te dringen en slaat de twijfel toe. Waarom moeten ze blijven vechten terwijl de rest van het leger zich al heeft teruggetrokken? Kan een oorlog eindigen zonder dat er vrede volgt?

Bloedend hart - Anne Leclaire - €5
2006 - paperback 351 blz - boek is 21cm x 14cm x 3cm en weegt 456g
De tweelingzusjes Libby en Sam Lewis waren lange tijd onafscheidelijk. Maar als ze de dertig zijn gepasseerd maakt een vreselijke gebeurtenis een abrupt einde aan hun innige band. Dan ontdekt Libby dat ze een nierkwaal heeft die een eind aan haar leven kan maken. Een transplantatie zal haar overlevingskans vergroten, en Sam zou de ideale donor zijn.

Dali en ik -Stan Lauryssens - €8
1998 - paperback 301 blz - boek is 20cm x 12,5cm x 2,8cm en weegt 395g
Aan Nederlandse en Vlaamse beleggers verkoopt Stan Lauryssens vanaf 1979 kunstwerken van Salvador Dali. Hij koopt die kunst in Barcelona en leert er Ana kennen. Maar kunst is waard wat de gek er voor geeft. Stan Lauryssens neemt dit al te letterlijk en loopt tegen de lamp. Zodra hij uit de gevangenis komt, gaat hij naar Spanje terug. Lauryssens koopt er een witte villa op de berg boven Cadaques en wordt de nieuwe buurman van Salvador Dali.
Zo begint het boeiende en eigengereide relaas waarin de auteur vertelt hoe hij wordt meegezogen in de maalstroom van lakeien aan het hof van Dali: Amanda Lear die naakt voor Dali poseert, Ultra Violet die voor hem seksfuiven organiseert, de beheerder van Dali's financiën Kapitein Moore, alias el capitan del dinero, Andy Warhol, Karel Appel, Jezus Christ Super star, Mia Farrow, de kapper die haarstukjes plaatst op de beroemde snor, een tekenaar uit de studio van Walt Disney die vierhonderd 'echte valse' Dali's schildert en vele anderen. Als Dali in 1989 overlijdt, wordt zijn lichaam bijgezet in zijn museum, naast de damestoiletten en met de voeten in het water. Een na een ontraadselt de auteur de mythes die Dali zelf heeft geschapen.

opsturen is op kosten en verantwoordelijkheid van de koper

bekijk ook mijn andere zoekertjes

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.