Moreno (9789041412935, B. Svit)

€ 4,99
50 x bekeken sinds

Kenmerken

Conditie:
Nieuw
Website:
https://www.boeklin.nl/Moreno-(9789041412935,-B.-Svit)

Omschrijving

Moreno
Uitgeverij: Anthos
ISBN: 9789041412935
Een van oorsprong Sloveense schrijfster, laten we haar Brina Svit noemen, wordt uitgenodigd om in een idyllisch gelegen Toscaans schrijvershuis te werken aan haar nieuwe roman, de eerste die ze in het Frans schrijft. Maar het werk wil niet vlotten: de zelfopgelegde vijfhonderd woorden per dag haalt ze niet, en in plaats van schrijven hangt ze een beetje rond en observeert het personeel: Walter, de tuinman, Lika, het Albanese dienstmeisje, Abdoul, de kok - en Mohammed, de klusjesman.

Met Mohammed krijgt ze een zeer hechte band en ze besluit hem tot onderwerp te maken van haar nieuwe boek. En dan komen de woorden ineens wel: over de wond die Mohammed met zich meedraagt, over de kloof tussen de chique weduwe en haar personeel, over haar bovenbuurman, een Ierse dichter, in het torentje, maar ook over haar eigen 'verraad' aan het Sloveens en de afstand die het schrijven in een nieuwe taal schept.

Gratis verzending bij besteding vanaf 30 euro (daaronder 4,50 euro verzendkosten)

Onze boeken zijn nieuw en ongelezen er kan echter een minimale beschadiging aanwezig zijn zoals een klein vouwtje, deukje, knikje etc. Al onze boeken met de conditie als nieuw zijn geschikt om cadeau te geven. Kijk naar de exacte conditie op onze website.

www.boeklin.nl
info@boeklin.nl
WhatsApp: +31(0)6-41130455

Voor meer informatie over dit artikel of direkt bestellen, klik naar webshop op onderstaande knop:
Direct aankopen?
Bezoek de website
  • actief sinds 8 november 2017
  • Hilversum (Noord Holland)
  • **********30455
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.