boeken over psychologie - geluk -deel 2

Bewaar
N.v.t.
220 x bekeken sinds

Kenmerken

Soort/Genre:
Psychologie
Conditie:
Gebruikt
Levering:
Ophalen,
Verzenden

Omschrijving

OPKOMEN VOOR JEZELF - ANNE DICKSON - 7 euro
ASSERTIVITEIT - ZELFVERTROUWEN - VRIJHEID
Op een goede manier opkomen voor jezelf is voor veel vrouwen nog steeds een probleem. Hoewel vrouwen de laatstee jaren steeds vaker hogere posities beklede en het ver schoppen in de maatschappij, hebben veel vrouwen nog altijd moeite om voor hun eigen mening uit te komen of voet bij stuk te houden.
Anne Dickson legt uit waar dit aan ligt. Aan de hand van tientallen praktijkvoorbeelden, waarin je veel zult herkennen, maakt ze duidelijk hoe je je sterk kunt opstellen tegenover anderen. Ook geeft zij nuttige tips over hoe je een eind kunt maken aan gevoelens van machteloosheid thuis en op je werk. Je zult merken dat een eerlijke, duidelijke en directe communicatie het beste werkt.
paperback 198 blz

JE BENT ZO MOOI ALS JE JE VOELT - RITA FREEDMAN -
5 euro
Dit boek is voor iedereen die de strijd met de schoonheidsidealen beu is. Het laat zien hoe we ons beter en mooier kunnen voelen door ons zelfbeeld van binnen uit vorm te geven; door onszelf te accepteren en zo ons uiterlijk positief te beïnvloeden.
Freedman behandelt een op praktische wijze een scala van onderwerpen : gewichtsbeheersing, eetproblemen, angst voor het ouder worden, plastische chirurgie, cosmetica, lichaamsbeweging, sensualiteit en seksualiteit.
paperback 238 blz

VOEL JE GOED IN JE LIJKF - Dr PHIL McGraw - 5 euro
ZEVEN SLEUTELS VOOR DE OPLOSSING VAN JE GEWICHTSPROBLEMEN
IK WIL JE UITDAGEN WAT JE GEWICHT EN JOUZELF BETREFT, op een manier waarop je nog nooit bent uitgedaagd. We weten allebei dat de eindeloze rij van modediëten niets anders hebben gedaan dan je nog dikker maken. Kit boek is het produkt van dertig jaar werken met patiënten met overgewicht en vertelt je wat echt helpt. Door je de ware strategieën aan te reiken om overgewicht aan te pakken verandert je leven en de kwaliteit ervan. Ik ben vastbesloten om jou directe resultaten te geven op zo'n manier dat ze een leven lang zullen kunnen standhouden. Blijvende gewichtscontrole heeft te maken met het veranderen van veel dingen in je leven, en dit boek zal je helpen om precies dat te doen : jezelf veranderen, de manier waarop je over diëten denkt te veranderen, waarop je over voedsel en je gezondheid denkt te veranderen. De zeven sleutels in dit boek zullen voor jou de deuren openen naar een nieuw leven
paperback 376 blz

WIE BEN JE EIGENLIJK ? - INGEBORG - 3 euro
In dit boek schrijft Ingeborg in alle openheid over haar leven. Door de, voor velen herkenbare, gebeurtenissen in een ruimer kader te plaatsen creëert de leraar een speelse en nieuwe opening naar bewustwording. Zo worst het verhaal van Ingeborg stap voor stap ook een beetje je eigen verhaal
paperback 286 blz

LEEF VANDAAG ! CHAR - 4 euro
BEWUST LEVEN, GELUKKIG STERVEN....Met haar humor en wijsheid heeft Char al velen ervan overtuigd dat er méér is na dit leven. Steeds meer mensen worden diep geraakt door haar hoopvolle en troostrijke voodschap dat wij na de dood niet ophouden te bestaan. In dit nieuwe boek gaat Char nog een stap verder. Zij vertelt hoe je kunt leven alsof elke dag je laatste zou zijn, want in dat licht krijgt het leven de grootste waarde. Alleen dan leef je volledig, stel je de belangrijkste dingen niet uit en krijgen spijt en wrok, ook in de laatste fase van je leven, geen kans. Dit boek zal je inspireren en motiveren. LEEF VANDAAG !paperback 190 blz
bekijk ook mijn andere zoekertjes eens

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.