Van Gils & gasten veilt boeken van BV's voor Warmste Week

Bewaar
N.v.t.
3491 x bekeken sinds

Kenmerken

Soort/Genre:
Overige Boeken
Conditie:
Nieuw
Website:
een.be/boeken
Levering:
Verzenden

Omschrijving

Lieven Van Gils veilt design boekenrek voor de Warmste Week van Studio Brussel
#musicforlife #dewarmsteweek

Lieven Van Gils heeft een groot hart voor boeken! En die liefde wil hij delen. Iedereen moet de kans krijgen om leesplezier te ervaren. En daarom wil Lieven geld inzamelen voor De Boekenkaravaan, een organisatie die het lezen bij taal- en kansarme kinderen wil bevorderen.

Sinds de start van de Boekenbeurs heeft Lieven Van Gils al zijn gasten gevraagd om hun favoriete boek mee te brengen en in zijn design & waardevol boekenrek achter te laten. Elk boek is gesigneerd!

Intussen staan er al bijna 100 gesigneerde boeken in het boekenrek, van bekende en soms heel bekende mensen: Nicole & Hugo, Delphine Boel, Slongs Dievanongs, Walter Grootaers, Evi Hansen, Thomas Vanderveken, Sven Nys, Temé Tan, Wim Helsen, Danira Boukhriss, Ruth Beeckmans, Lize Spit...

Als kers op de taart: Rode Duivel Toby Alderweireld heeft geen boek in ons rek gezet, maar wel dé officiële bal van het WK én gesigneerd.

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.