Onze Aarde, raadsel in het heelal

Bewaar
€ 9,00
62 x bekeken sinds

Kenmerken

Soort/Genre:
Overige Boeken
Conditie:
Gebruikt
Cover:
Hardcover met stofomslag
Taal:
Nederlands

Omschrijving

Redactionele adviezen: Beppie Harrison.
Eindredactie: Birgitta Bouland-de Ruyter.
Hoofdredactie en voorwoord: J.J. Hoedeman.

Ingebonden boek, hardcover, prima staat. 256 blz., H 298 mm x B 218 mm. Uitgeverij Lekturama. Dit boek maakt deel uit van de 16-delige reeks ''Grote Mysteries''. De vermelde verkoopprijs is exclusief de verzendingskosten.

Dit boek is rijkelijk voorzien van foto's en artistieke werken. Zeer verzorgd met een namen- en begrippenindex en een verantwoording van de illustraties.

Hoeveel jaren draait onze aarde al als een nietig stofje in het onmetelijke heelal?
Hoe is zij ontstaan? Hoe oud is zij precies? Vragen, waarop dit boek uitgebreid ingaat. Het neemt u mee naar het moment, waarop het eerste leven ontstaat. Vertelt van de boeiende scheppingsverhalen, die - hoewel uit totaal verschillende delen van de wereld afkomstig - een opvallende onderlinge gelijkenis vertonen.
Ook gaat het boek in op de vele theorieën die de wetenschap heeft ontwikkeld over het ontstaan van de aarde en haar verscheidenheid aan wezens.
Maar naast dit boeiende aspect, leidt dit boek u binnen in de wereld van het dier, wiens doen en laten wij met grote verwondering gadeslaan.
Wat houdt een samenleving van bijen bijeen? Wat is het geheim van een mierenkolonie? Wat brengt de grote vogeltrek op gang? Zo op het oog voor ons normale zaken omdat ze in onze directe omgeving gebeuren. Maar toch zijn het immense geheimen, waarover het laatste woord nog niet gezegd is.
In dit boek proberen deskundigen op een duidelijk, heldere en vooral levendige manier antwoord te geven op de vele vragen, die de mensheid reeds eeuwenlang bezighouden.
De honderden kleurenfoto's tonen u de raadselen van onze eigen planeet. Boeiend, opmerkelijk en belangwekkend.

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 19 september 2011
  • Gent (Oost-Vlaanderen)
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.