Mysteries van de droom

Bewaar
€ 9,00
100 x bekeken sinds

Kenmerken

Soort/Genre:
Overige Boeken
Conditie:
Gebruikt
Cover:
Hardcover met stofomslag
Taal:
Nederlands

Omschrijving

Auteur: Stuart Holroyd.
Redactionele adviseurs: Colin Wilson, dr. Christopher Evans.
Eindredactie: K.A. van den Hoek, Birgitta Bouland-de Ruyter, Peter Liefhebber.
Voorwoord: Peter Liefhebber.

Ingebonden boek, hardcover, prima staat. 256 blz., H 298 mm x B 218 mm. Uitgeverij Lekturama. Dit boek maakt deel uit van de 16-delige reeks ''Grote Mysteries''. De vermelde verkoopprijs is exclusief de verzendingskosten.

Dit boek is rijkelijk voorzien van foto's en artistieke werken. Zeer verzorgd met een namen- en begrippenindex en een verantwoording van de illustraties.

De wereld van de droom bevat nog zoveel duistere uithoeken, zoveel mistige verten, dat we in feite nog met onze ontdekkingsreizen moeten beginnen. Hoe het allemaal in elkaar zit, weten we nog op geen stukken na. Maar we beginnen wel te beseffen, dat \'dromenland\' letterlijk het rijk van de onbegrensde mogelijkheden is. We kunnen er niet meer om heen, dat in dromen vaak griezelig nauwkeurige voorspellingen over de toekomst worden gedaan.
Want... hoe kunnen we, al slapend, in staat zijn tekeningen waar te nemen, die pas de volgende gemaakt zullen worden? Hoe kan het gebeuren, dat we rampen zien aankomen, die pas veel later zullen plaatsvinden. Maar dan wèl zo pijnlijk nauwkeurig, als we het hebben gedroomd?
Ons brein blijkt een informatie-ontvanger en -verwerker te zijn. En geen gewone. De grootste en meest ingewikkelde computer is daarbij vergeleken slechts kinderspeelgoed...
In dit fascinerende boek wordt aangetoond, dat dromen een niet te schatten invloed uitoefenen op het menselijk bestaan.
Dat zij in veel gevallen daadwerkelijk hebben geleid tot een andere loop van de geschiedenis.
Maar dit boek vertelt u veel méér uit de wonderbaarlijke wereld van de droom.
Want...
Als u het leest, beseft u dat u het dromen niet kunt afdoen met 'fantasie die nergens toe leidt'. Integendeel. De droomwereld heeft u meer te zeggen dan u ooit zou vermoeden...

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 19 september 2011
  • Gent (Oost-Vlaanderen)
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.