Een boek vol troost / NIEUW

Bewaar
€ 5,00
5 x bekeken sinds

Kenmerken

Soort/Genre:
Overige Boeken
Conditie:
Nieuw
Levering:
Ophalen,
Verzenden

Omschrijving

Een praktische gids die al uw vragen beantwoord voor wie een dierbare verliest
216 pag.
Jaarlijks sterven er gemiddeld zo'n 100.000 Belgen: altijd iemands kind, soms iemands ouder, meestal iemands geliefde. Voor elke dode blijft er een veelvoud aan dierbaren achter.
Afscheid nemen van een dierbare hoort dan wel bij het leven, in onze cultuur wordt over de dood weinig gepraat. In dit boek gebeurt dat wel. Negen 'ervaringsdeskundigen' vertellen over het verlies van een dierbare, getuigen hoe zij dat gemis probeerden te verwerken en waar zij troost vonden. De herkenbaarheid van de verhalen van Herr Seele, Johan Boskamp, Jeroen De Praetere, Sandrine André, Begga D'Haese, Celie DeHaene, Martine Jonckheere, Annie Geeraerts en Lyndsey Pfaff, zal veel lezers een hart onder de riem steken want niemand is alleen met zijn verdriet.
Maar 'Een boek vol troost' is veel meer dan een bundeling openhartige getuigenissen. Wanneer een dierbare overlijdt, word je tot in het diepste van je ziel geraakt en net op dat moment moet je aan een hele reeks praktische verplichtingen voldoen. Wie moet er allemaal verwittigd worden? Wat zijn de mogelijkheden voor een uitvaart? Kies je voor begraven of cremeren? Waar moet je allemaal aan denken? Wat is de rol van de begrafenisondernemer? En wat kost dat allemaal? Belangrijke vragen want je krijgt maar één kans om de uitvaart te regelen zoals jij het wil of zoals de overledene het had gewild. Dit boek geeft antwoord op deze en nog veel meer andere vragen.
'Een boek vol troost' zal emoties losmaken en tot nadenken aanzetten. Maar het zal ongetwijfeld ook praktische hulp bieden en een steun zijn bij dat onvermijdelijke moment van afscheid nemen dat we vroeg of laat allemaal tegenkomen

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 26 januari 2009
  • Gent (Oost-Vlaanderen)
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.