'Superslank' Diëten op een humoristische wijze bekeken(w731)

Bewaar
€ 4,00
45 x bekeken sinds

Kenmerken

Soort/Genre:
Gezondheid, Dieet & Voeding
Conditie:
Nieuw
Titel:
Superslank
Auteur:
Patricia Marx & Susan Sistrom
Cover:
Paperback
Taal:
Nederlands
Levering:
Verzenden

Omschrijving

Wat elke slanke vrouw weet van diëten, maar niet doorvertelt! Wat is het geheim van slanke vrouwen? Bederven ze hun halve portie eten met zout om er zeker van te zijn dat ze hun bord laten staan? Reken maar! Dus leg die dieetboeken weg en vergeet alle afslankkuren. Het is hoog tijd voor de waarheid over gewichtsverlies van de specialisten op dit gebied zelf: de superslanke dames die succesvol kilo's kwijtraakten en slank bléven!

'Superslank' is een grappig en onmisbaar boek met alles wat je moet weten over afvallen. Van het uitbuiten van een depressie tot het kiezen van de effectiefste lichaamsbeweging. De schrijfsters ontkrachten hardnekkige mythes (jojoën is niet schadelijk!), introduceren revolutionaire ideeën en beantwoorden vragen die voorheen niemand durfde te stellen. Lijnen is vanaf nu nooit meer hetzelfde...

Nieuw, dus vaste prijs: €4
verzendingskosten: €2.31
(Geen afhaling)

d99

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 5 juli 2007
  • Lichtervelde (West-Vlaanderen)
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.