de grote honden encyclopedie

Bewaar
€ 45,00
35 x bekeken sinds

Kenmerken

Soort/Genre:
Dieren
Conditie:
Nieuw
ISBN:
9789036613286
Titel:
De grote honden encyclopedie
Auteur:
Esther Verhoef
Druk:
1ste
Cover:
Hardcover zonder stofomslag
Taal:
Nederlands
Levering:
Ophalen,
Verzenden

Omschrijving

zeer goede staat
544 pagina's!

verzending binnen belgie ongeacht hoeveelheden,5€
nederland 8€
zie ook mijn andere boeken en multimedia
50€ aankoop=gratis verzending

In de Grote Hondenencylopedie vindt u uitgebreide rasbeschrijvingen van vrijwel alle rashonden ter wereld. Naast bekende en geliefde rassen als Golden Retriever, worden ook zeldzame rassen als de Tiroler Brak en de West-Siberische Laika uitgebreid beschreven. Van elk ras wordt het land van herkomst, een verkorte rasstandaard, de gebruiksmogelijkheden, het karakter en de sociale eigenschappen, de vachtverzorging en de omgang beschreven. Deze encyclopedie is een betrouwbaar naslagwerk voor zowel de beginnende liefhebber als de gevorderde kynoloog.

De opzet van deze nieuwe, uitstekend verzorgd uitgegeven encyclopedie is even simpel als doeltreffend. De rassen worden binnen de officiele groepsindeling alfabetisch behandeld. Een namenregister vergemakkelijkt het opzoeken. De informatie wordt gegeven volgens een vast, dus overzichtelijk, stramien. Te beginnen met de uiterlijke kenmerken, dan de aard van de hond en tenslotte de omgang. De beschrijving van de uiterlijke kenmerken is ontleend aan de officiele rasstandaarden. Binnen 'Aard' vallen het karakter en de sociale aanleg en onder 'Omgang' vindt men informatie over verzorging, opvoeding, beweging en de gebruiksmogelijkheden in de praktijk. Dit vaste patroon in de behandeling van de rassen vergemakkelijkt een onderlinge vergelijking, terwijl de soms kleine verschillen duidelijk naar voren komen. De tekst is helder, leesbaar en geeft binnen het beschikbare bestek correcte en up-to-date informatie. Zeer geschikt voor diegenen die een hondenras zoeken dat bij de levensstijl past. De uitgave telt een groot aantal goede kleurenfoto's, waarmee het rasbeeld prima in beeld wordt gebracht. Er is weinig tot geen aandacht besteed aan de historie van de rassen; daarvoor moet men uitwijken naar andere uitgaven, zoals Toepoel. De prijs-kwaliteit verhouding is meer dan uitstekend.

845nmp15:00

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.