Mindful leidinggeven - aandacht als anker in een stressvolle

Bewaar
€ 15,99
2 x bekeken sinds
Soort/Genre:
Business en geldzaken
Conditie:
Nieuw
ISBN:
9789401300971
Titel:
Mindful leidinggeven
Cover:
Paperback
Levering:
Verzenden

Samenvatting
`Mindful leidinggeven helpt managers en leidinggevenden een aangeboren vaardigheid aandacht geven te gebruiken om bewuste keuzes te maken in een stressvolle, snel veranderende wereld. Mindfulnesstrainer en managementcoach Peter van der Roest wijst de lezer de weg naar zelfinzicht, duurzaam geluk, meer rust en beter functioneren. Mindfulness leert je vastgeroeste patronen te doorbreken, waaronder de gewoonte om voortdurend in de `actiestand te staan en te weinig in de `reflectiestand. Mindful leidinggeven is bewust schakelen tussen `doen en `zijn en weten wat je doet terwijl je het doet.
Recensie(s)
De auteur, trainer/coach, wil mensen helpen om de kwaliteit van hun leidinggeven te vergroten door zich bewust te zijn van zichzelf en hun omgeving. De mens heeft geen vrije wil die bewust handelt, dus moet hij ook niet doen alsof. Omdat het bewuste denken achter het onbewust handelen aanloopt, raadt hij aan gericht aandacht te geven aan wat het onbewuste doet. Dat is bewustzijn van een hoger niveau en geeft rust, zelfvertrouwen en balans tussen zijn en doen. Meditatie helpt om zich dat aan te leren. Hij beschrijft de essenties en voordelen van 'mindfulness' en de werkwijze en effecten bij toepassing als leidinggevende. Hij geeft praktische voorbeelden (vetgedrukt), tips en oefeningen (in grijze tekstkaders) en verwijst naar (eigen) trainingen in mindfulness. Een toegankelijk en praktisch boek, dat geheel uit tekst bestaat. Met veel uitleg bestemd voor leidinggevenden die meer willen stilstaan en genieten dan hollen en als een automaat handelen in hun dagelijks leven.

Verzending binnen België: €2
Envoi en Belgique: €2

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.