Ketting met hanger Paard

€ 17,49
47 x bekeken sinds

Omschrijving

Laat deze ketting met hanger paard graveren met de naam van jouw paard, kies bijvoorbeeld de naam van jouw paard op de voorkant en een datum op de achterkant en maak het paarden sieraad zo persoonlijk en uniek.

De ketting met hanger paard kan je heel gemakkelijk zelf personaliseren in ons personalisatie systeem je kan daar zelf je tekst kiezen plus de locaties op de hanger waardoor je dan direct ziet hoe de ketting met hanger paard wordt gegraveerd.

De ketting met hanger paard is één van de vele sieraden met dieren uit onze collectie. Een mooie dieren sieraden collectie allemaal geschikt om te graveren met jouw persoonlijke tekst de kettingen en hangers zijn van edelmetaal en dus geschikt voor mensen met een allergie.
De meeste dieren worden gegraveerd met een naam van de het dier en een datum.
De kettingen met dieren hangers zijn er in verschillende soorten en maten ook de ketting kan je in een andere maat krijgen laat dit ons even weten door een belletje of in het opmerkingen veld bij de bestelling.

Waarom deze ketting met hanger paard bij Shoppe kopen?
Wij zijn trots op ons werk. Wij staan voor onberispelijke vakmanschap, uitstekende klantenservice en medaillons graveren met zeer hoge kwaliteit. Wij genieten echt van het maken van gepersonaliseerde producten zoals dieren sieraden graveren voor allerlei speciale gelegenheden. Dus wanneer u uit onze graveer shop koopt, kunt u gerust zijn en bent u zeker tevreden met de kwaliteit van deze ketting met hanger paard.

Meer informatie over het graveren met tekst, uitleg en voorbeelden vind u hier

De specificaties van de ketting met hanger paard zijn

Maat Hanger: 38mm x30mm
Kleur: Zilver
Materiaal:Rvs, edelstaal,
Lengte Ketting: Volledige lengte is 45cm.
Graveren met: Tekst

Bestel hierboven direct deze ketting met hanger paard en creëer jouw unieke dieren sieraad.

Direct aankopen?
Bezoek de website
  • actief sinds 26 augustus 2018
  • Dordrecht (Zuid Holland)
  • *****24678
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.