chakraworkshop edelstenen 18 mei 2019

Bewaar
€ 75,00
31 x bekeken sinds

Kenmerken

Diensten:
New Age

Omschrijving

zaterdag 18 mei 2019
Van 10.00 – 17.00 uur
Ons Huis – kleine zaal
Schoolstraat 270 – 9100 Sint- Niklaas

een workshop van In Bloom Therapy: reserveren is noodzakelijk

In deze workshop gaan we kijken hoe ons energetisch lichaam werkt en hoe je het kan aanvoelen. Soms heb je wel eens het gevoel niet helemaal in harmonie te zijn met jezelf en de wereld om je heen.

De chakra’s, edelstenen en meditatie kunnen je een heel eind op weg helpen om weer in balans te komen. Dit is de tweede grote pijler die we in deze workshop gaan bestuderen.

In deze workshop leer je de energiecentra, de chakra’s, kennen en leer je ze aanvoelen. Aan de hand van oefeningen en handboek wordt de kennis doorgegeven.

Daarnaast leren we werken met edelstenen verbonden aan de chakra’s. Je leert hoe je ze kan gebruiken op je eigen lichaam. Je leert je chakra’s in balans te brengen door healing en meditatie.

Aan de start van de workshop kies je jouw chakraset van zeven edelstenen, een bergkristalpunt en een seleniet staaf. Met deze set ga je een hele dag werken op verkenning door de wereld van de chakra’s en het (her)vinden van je harmonie. De edelstenen neem je na de workshop uiteraard mee naar huis. Na het volgen van de workshop kan je er zelfstandig mee werken.

In deze waardevolle workshop leer je jezelf beter kennen en leer je hoe edelstenen gebruikt kunnen worden voor je eigen balans.

reserveren kan via onze website of via 2de hands
www.edelstenen-in-je-dagelijks-leven-shop.be

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.