aqua gems bescherming & controle

Bewaar
€ 26,72
162 x bekeken sinds

Kenmerken

Diensten:
New Age

Omschrijving

Heliotroop verbetert de controle over het eigen leven. Kalmeert en vitaliseert bij uitputting. Geeft bescherming en begrenzing. Heliotroop is ook heilzaam voor krampen en moeilijke menstruatie.
Inhoud fles 500 ml - hoogte: 18 cm en breedte: 8,3 cm inclusief kurken stop
Afmetingen reageerbuis aqua gems breedte: 2 cm en lengte: 16 cm

We hebben vijf edelsteen melanges in ons assortiment die via indirecte manier hun energie aan het water doorgeven. De speciale samenstellingen zijn met grote zorg gemaakt en uitgetest. Je kan ze verkrijgen als glazen fles van 500 ml met een reageerbuisje edelsteenmix dat in de fles past en samen een mooi geheel vormen.
Hoe werkt energieoverdracht via water?
Edelstenen zijn energiedragers met vaste eigenschappen, eigen aan de edelsteensoort. Energie wordt gemakkelijk overgedragen op water. Water heeft namelijk een geheugen. Masuro Emoto heeft dit aangetoond door middel van water met een boodschap langzaam te bevriezen. Hij zag dat water die boodschappen in zich dragen andere ijskristallen vormen. Het water slaat energetische informatie tijdelijk op. Mensen zijn heel toegankelijk voor informatieoverdracht (net omdat ons lichaam veel water bevat!) en kunnen door inname van edelsteenwater de energie van de stenen in zich opnemen.

Hoe maak je edelsteenwater met de aqua gems?
Je vult de glazen fles met zuiver water. Hoe beter de kwaliteit van het water is, hoe beter je elixir zal zijn. Je steekt de reageerbuis met aqua gems in de glazen fles en laat deze vier tot zes uur staan. Zet de fles op een neutrale plaats: niet in de felle zon of koude, niet in de buurt van electro toestellen.
Drink een glas edelsteenwater bij voorkeur ’s morgens en/ of ’s avonds.
Vul tijdig je fles met water aan. Als je dit ’s avonds doet heb je ’s morgens je nieuwe elixir klaar voor gebruik!
vervangt geen voorgeschreven zorg van arts of specialist

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.