Houtgestookte barrelsauna | sauna voor buiten | op maat

€ 3.195,00
1982 x bekeken sinds

Kenmerken

Conditie:
Nieuw
Website:
welvaere.nl

Omschrijving

De beste kwaliteit voor de laagste prijs! Ons grote assortiment aan barrelsauna's kunt u gemakkelijk in onze grote showroom in Barneveld bekijken. NU 50% Korting op de thermohout upgrade van je buitensauna. Bespaar wel tot ruim €600,- en je sauna gaat 2x zo lang mee!

Opties
Bij Welvaere heeft u de mogelijkheid om te bepalen wat voor houtsoort u wilt voor uw sauna. U kunt hierbij kiezen uit sparrenhout of thermohout. Ook heeft u de mogelijkheid om het hout van uw barrel sauna in de olie te zetten. Dit geeft het hout een extra beschermlaag en zorgt voor een unieke kleur als antraciet. De daksingels zijn ook verkrijgbaar verschillende kleuren.

Wij raden u aan om na een bezoekje op onze website langs te komen in onze grote showroom. Wij zitten midden in het land, hierdoor hoeft u niet te lang in de auto te zitten. In onze showroom kunt u de materialen en modellen met eigen ogen zien. U mag altijd vrijblijvend langskomen om te kijken en eventueel een offerte aan te vragen! U zit bij ons nergens aan vast. Zien we u binnenkort?

Wij leveren en monteren de sauna's GEHEEL KOSTELOOS in heel Nederland, buiten Nederland betaald u vanaf de grens.

Kijk op onze website voor meer informatie over deze barrelsauna's. Of neem contact op met een van onze ervaren adviseurs.

Adres
Stationsweg 167B
3771 VG, Barneveld
Nederland

Wij zijn vijf dagen in de week geopend:
Dinsdag: 09:00-17:30
Woensdag: 09.00 - 16.30
Donderdag: 09:00-17:30
Vrijdag: 09:00-17:30
Zaterdag: 09:00-16:30
Zondag en maandag: Gesloten
Direct aankopen?
Bezoek de website
  • actief sinds 27 september 2014
  • Antwerpen (Antwerpen)
  • **** **2 032
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.