TENS apparaat nu tijdelijk € 25,99 - www.VerlichtdePijn.nl

Bewaar
€ 25,99
10 x bekeken sinds
Verzendkosten vanaf € 4,50

Kenmerken

Apparatuur:
Overig
Conditie:
Nieuw
Levering:
Verzenden

Omschrijving

TENS is een afkorting voor Transcutane Elektrische Zenuwstimulatie en is een natuurlijke, veilige en doeltreffende manier om (chronische) pijn te verlichten. De TENS methode van pijnbestrijding is wetenschappelijk bewezen en wordt in de praktijk veelvuldig toegepast door fysiotherapeuten en pijnklinieken voor verlichting van alle soorten pijnklachten.

Met TENS apparaten kunt u geheel zelfstandig en in uw eigen omgeving de pijnklachten bestrijden. Niet alleen vermindert TENS de pijn, maar kan het ook bijdragen aan vermindering van het gebruik van pijnstillers. Elektrische prikkeling van zenuwen stimuleert namelijk ook de aanmaak van endorfine, een lichaamseigen hormonale pijnstiller.

Ons apparaat is zeer handig in gebruik en verlicht de pijn op de plekken waar u het op aanbrengt. Het geeft een zeer prettig gevoel en u heeft zelf de controle over de intensiteit. Het is voorzien van 8 voorgeprogrammeerde programma's die u door middel van een simpele klik op de knop in kunt stellen. Het compacte kleine ontwerp maakt het ideaal om mee te nemen en zit u niet in de weg. Bovendien zijn er nog 8 niveaus in te stellen zodat u het zeer langzaam kunt opbouwen en uitproberen en gereed bent voor de toekomst.

Met de Nederlandstalige handleiding en de batterijen die inbegrepen zijn kunt u direct aan de slag zodra u het pakket ontvangt!

Bezoek de webshop en bestel tijdelijk voor € 25,99

www.verlichtdepijn.nl

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.