Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op

Toyota Verso Aanbod - Tweedehands en nieuw te koop

Informatie

Toyota Verso

De Toyota Verso is praktische uitgerust. Met zeven zitplaatsen als standaard en een enorme hoeveelheid binnenruimte is hij het perfecte antwoord voor het gezinsleven. Ook de aandrijving is sterk, een geweldige prestatie voor zo een functionele auto.

Comfort is ook een ander verkoopargument van de Toyota Verso, zodat iedereen zich binnenin altijd thuis voelt en toch veilig is. Van buitenaf ziet deze grote MPV er niet uit alsof hij zeven zitplaatsen heeft, maar als u eenmaal ingestapt bent, is de hoeveelheid beschikbare ruimte indrukwekkend. Het is de perfecte auto om met een groot gezin op een lange reis mee te nemen, maar ook om door de stad te dartelen.

Prestaties en aandrijving

Er zijn drie motorkeuzes bij de Toyota Verso, afhankelijk van welk model u kiest: 1.6-liter benzine, 1.8-liter benzine en 1.6-liter diesel. De prestaties zijn niet zoals verwacht de focus van deze MPV, maar alle motoren bieden een aantrekkelijk en voldoende vermogen. De dieselmotor is een goede keuze voor grote gezinnen en biedt voldoende vermogen om relatief snel op te trekken.

De wegligging is strak bij lagere snelheden met een zeer nauwkeurige besturing. Dit maakt het omgaan met krappe straten in de stad en het uitvoeren van lastige manoeuvres een koud kunstje. De vering biedt de perfecte mix van comfort en prestaties, waardoor het rollen van het koetswerk in de bochten tot een minimum wordt beperkt en hobbels en oneffenheden in de weg zonder drama kunnen worden opgevangen.

Interieur en comfort

De Toyota Verso is standaard voorzien van heel wat uitrusting, zoals een CD en een radio met AUX- en USB-aansluiting en een airco. Kies voor de Icon voor een iets modernere versie. De Icon-versie voegt een Toyota Touch infotainmentsysteem, DAB-radio en Bluetooth-functionaliteit toe. Of rust het interieur volledig uit met gedeeltelijk lederen bekleding en bijpassende lederen afwerking met de Excel. Voor degenen die kinderen hebben, introduceert de Trend Plus-afwerking een dvd-systeem op de achterzetel om hen te vermaken op lange reizen.

Gebruiksgemak, passagiers- en kofferruimte

Het instapmodel Peugeot Verso Active wordt geleverd als een vijf of zevenzitter, terwijl alle andere afwerkingsniveaus enkel beschikbaar zijn met zeven zitplaatsen. Het Toyota Easy Flat systeem geeft u 32 verschillende zetelconfiguraties om mee te spelen.

Elk van de zeven zetels is volledig individueel, zodat elke passagier voldoende ruimte heeft zonder dat hij of zij zich benauwd voelt. De middelste rij kan naar voren worden geschoven om plaats te bieden aan de achterste passagiers of naar achteren om extra beenruimte te creëren voor de middelste rij.

De twee achterzetels klappen plat weg in de bagageruimte voor wanneer u opslagruimte nodig heeft. Met de achterzetel omhoog zijn er 155 liter, klap je de achterzetel naar beneden voor 440 liter, of leg je de middelste rij neer voor een ruimte van 1.696 liter.

Veiligheid

De Toyota Verso heeft een volledige vijfsterren Euro NCAP-classificatie behaald, waarbij alle modellen met dezelfde hoeveelheid uitrusting worden geleverd. De veiligheidsuitrusting omvat zeven airbags, elektronische stabiliteitscontrole, tractiecontrole, waarschuwing voor het verlaten van de rijstrook en automatische koplampen.

Versies en verschillende specificaties

Active:

  • 1.6 benzine
  • 1.6 diesel

Icon:

  • 1.6 benzine
  • 1.8 benzine
  • 1.6 diesel

Trend:

  • 1.8 benzine
  • 1.6 diesel

Trend Plus:

  • 1.8 benzine
  • 1.6 diesel

Excel:

  • 1.8 benzine
  • 1.6 diesel