Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op

Toyota Avensis Aanbod - Tweedehands en nieuw te koop

Informatie

Toyota Avensis

De Toyota Avensis is de ideale gezinsauto, die alles aankan wat het dagelijks leven hem voorschotelt. Het interieur is bekleed met eersteklas materialen, met een ruime passagiersruimte die veel ruimte biedt voor het hele gezin. En het rijgedrag is ook geweldig, met comfort en verfijning, terwijl er toch nog snel kan worden opgetrokken.

Kwaliteit is een van de sterke punten van deze berline, waarbij alles duurzaam en slijtvast aanvoelt. Ook het exterieur is strak vormgegeven, met moderne accenten en een opvallende voor- en achterbumper. Het is een verstandige auto, met een lage uitstoot, veel comfort en een verfijnde aandrijving.

Prestaties en aandrijving

Er is een keuze uit verschillende diesel- en benzinemotoren. De 2.0-benzinemotor is de keuze voor het meeste vermogen en biedt 152 pk. Het is geen probleem om te vertrekken en op te trekken, zowel bij het rijden in de stad als bij het rijden op de snelweg. De twee dieselmotoren bieden een lager brandstofverbruik voor langere reizen, ideaal voor diegenen die regelmatig langere ritten op de snelweg maken.

De totale rijervaring van de Toyota Avensis is comfortabel en zacht. Atletische prestaties worden ingeruild voor een rijervaring die geschikt is om het gezin op een lange reis te vervoeren. Hij voelt zich in alle scenario's ongelooflijk veilig, met een uitstekende tractie en een strakke besturing. In de bochten voelt hij zich zeker en houdt hij zich uw lijn. Zelfs over de ruwe wegen van België, vangt de Avensis schokken op van kuilen op zonder de passagiers te storen.

Interieur en comfort

De passagiersruimte van de Toyota Avensis is strak en ongecompliceerd met hoogwaardige, duurzame materialen. Er zijn genoeg aanpassingsmogelijkheden voor de bestuurder, zodat u die perfecte plek kunt vinden, precies wat u nodig hebt van een auto die is ontworpen voor het afleggen van behoorlijk wat kilometers. De bestuurderszetel en het stuurwiel zijn verstelbaar, alle modellen boven het instapniveau zijn voorzien van extra lendensteun.

Gebruiksgemak, passagiers- en kofferruimte

Passagiersruimte is in overvloed aanwezig in de Toyota Avensis. Alle zetels bieden veel steun, met veel been- en hoofdruimte achterin, en een vlakke vloer biedt voldoende plaats aan de mensen die op de middelste zitplaats zitten. Elke deur is voorzien van een handige opbergbak en de centrale armsteun biedt nog meer ruimte voor losse voorwerpen.

De koffer die traditioneel geopend wordt, is gemakkelijk toegankelijk, waardoor het eenvoudig is om hem te laden of te lossen. 509 liter biedt voldoende ruimte voor de wekelijkse boodschappen of een paar koffers. Of klap de 60:40 zitplaatsen naar beneden voor een aanpasbare hoeveelheid opbergruimte, ideaal voor het meenemen van langere voorwerpen.

Veiligheid

Met een volledige vijf sterren Euro NCAP-classificatie is de Toyota Avensis veilig voor het hele gezin. De elektronische stabiliteitscontrole is standaard, net als zeven airbags en automatisch instelbare hoofdsteunen, die een whiplash bij een aanrijding van achteren voorkomen.

Versies en verschillende specificaties

Entry:

  • 1.8 benzine 147 pk
  • 2.0 benzine 152 pk
  • 1.6 diesel 112 pk

Mid:

  • 1.8 benzine 147 pk
  • 2.0 benzine 152 pk
  • 1.6 diesel 112 pk
  • 2.0 diesel 143 pk

Mid+:

  • 1.8 benzine 147 pk
  • 2.0 benzine 152 pk
  • 1.6 diesel 112 pk
  • 2.0 diesel 143 pk

Premium:

  • 1.8 benzine 147 pk
  • 2.0 benzine 152 pk
  • 2.0 diesel 143 pk