Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op

Subaru Forester Aanbod - Tweedehands en nieuw te koop

Informatie

Subaru Forester

Er is geen weg die de Subaru Forester niet aankan. De Forester is ontworpen voor puur rijplezier en hij pakt de lastige oppervlakken gemakkelijk aan. Zelfs bij het rijden op off-road tracks zullen de passagiers zich direct thuis voelen.

De Forester is gemaakt met prestaties in het achterhoofd en heeft een strak rijgedrag, een krachtige aandrijving en een gedurfd ontwerp dat zijn naam waardig is. Alles over deze SUV schreeuwt „robuuste off-roader".

Prestaties en rijgedrag

De Subaru Forester is leverbaar met een 2.0 liter e-Boxer hybride benzinemotor met automatische versnellingsbak en is krachtig en fijn afgesteld, waardoor hij een uitstekende aandrijving heeft. Druk het gaspedaal in om de kracht te voelen die ondersteund door de elektromotor wordt ontketend.

Start op in de EV-modus en rij tot 40 km/u voordat de benzinemotor aanslaat. U krijgt een respectabele 8,07 l/100 km, rekening houdend met het pure vermogen van de motor en het grote formaat van de auto.

Subaru heeft hun jarenlange ervaring in het maken van rallyauto's gebruikt om alles wat ze weten in deze uitmuntende SUV in te brengen. Ook al is hij groot en zwaar, toch voelt het niet zo. De bochten zijn strak met een minimale neiging van de carrosserie, en de vering absorbeert d eoneffenheden goed.

Interieur en comfort

Alles in de Subaru Forester is gemaakt om lang mee te gaan, van het soft-touch dashboard tot het ergonomische stuurwiel. Alle bedieningselementen zijn binnen handbereik, waardoor de bestuurder in het middelpunt van het ontwerp staat.

Een 6,5 inch touchscreen systeem wordt standaard geleverd met Bluetooth, Android Auto, Apple CarPlay, USB-poorten en vier krachtige luidsprekers. Of upgrade naar een 8 inch touchscreen systeem met een Harmon Kardon geluidssysteem met zes of negen luidsprekers voor een meeslepende luisterervaring.

Gebruiksvriendelijkheid, passagier- & kofferruimte

Als u eenmaal in de passagiersruimte bent, is de hoeveelheid open ruimte direct merkbaar. De passagiers hebben veel beenruimte en voelen zich niet verkrampt dankzij het hoge dak. Kies voor een panoramisch schuifdak voor een helderder en ruimer interieurgevoel.

Met 520 liter bagageruimte kan de Subaru Forester de hele familie en hun bagage in één keer meenemen. De brede opening van de kofferruimte maakt het in- en uitladen van bagage heel gemakkelijk.

Veiligheid

De Subaru Forester kreeg een vijfsterrenrating van Euro NCAP. Een groot aantal fantastische veiligheidstechnologieën is standaard aanwezig en loopt voorop op de concurrentie.

De EyeSight Driver Assist-technologie van Subaru wordt geleverd met alles wat u nodig hebt voor een veilige rijervaring. De adaptieve cruisecontrol houdt u in een constant tempo en remt en versnelt om een veilige afstand tot de voorligger te bewaren. Een waarschuwing voor het verlaten van de rijstrook en het slingeren alarmeert u als u de rijstrook begint te verlaten zonder dat u dit aangeeft. Pre-collision brake identificeert potentiële ongelukken en gebruikt de remmen in uw plaats.

Niet genoeg? Er zijn ook tal van optionele functies, zoals dodehoekbewaking, automatische koplampen, automatisch remmen bij achteruit rijden en nog veel meer.

Versies en verschillende specificaties

Standard:

  • 2.0 e-Boxer hybride auto 150 pk

Premium:

  • 2.0 e-Boxer hybride auto 150 pk

Sport:

  • 2.0 e-Boxer hybride auto 150 pk

Limited:

  • 2.0 e-Boxer hybride auto 150 pk

Touring:

  • 2.0 e-Boxer hybride auto 150 pk