Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op

Renault Scenic Aanbod - Tweedehands en nieuw te koop

Informatie

Renault Scenic

De Renault Scenic is een MPV die de grenzen doet vervagen met de styling van een SUV, hij is krachtig, praktisch en charmant. Van het strakke, moderne uiterlijk en hightech interieur tot de enorme hoeveelheid ruimte en betrouwbare prestaties, de Scenic is een capabele allrounder.

Er zijn ruige accenten met de charme van een SUV in deze gezinsauto geslopen, waardoor er een gespierde stijl en een imposante voorkant is ontstaan. De tweekleurige lakafwerking is standaard, net als de massieve 20-inch velgen voor extra stijl.

Prestaties en aandrijving

Met twee beschikbare motoren is er voor iedereen een Renault Scenic beschikbaar. De kleinere 1.3-liter TCe benzine met 140 pk beschikt over een snelle stoot voor een motor van zijn formaat, die in een mum van tijd optrekt en altijd zonder moeite inhaalt.

Voor efficiëntie op langere snelwegritten biedt de 1.7-liter Blue dCi met 120 pk een uitstekend brandstofverbruik. Hij biedt echter nog steeds voldoende vermogen wanneer dat nodig is.

Grote 20-inch wielen met banden met grote zijwanden zorgen ervoor dat de aandrijving op elke ondergrond comfortabel aanvoelt, wat het SUV-gevoel nog verder versterkt. Nauwkeurige besturing en een strak rijgedrag voelen zelfverzekerd aan tijdens het rijden, en voelen zich in elk scenario stabiel. Neem de bochten met bijna geen koetswerkhelling, terwijl de wagen perfect op de weg blijft kleven.

Interieur en comfort

De passagiersruimte van de Renault Scenic is net zo stijlvol en gedetailleerd als het exterieur met een royale hoeveelheid standaarduitrusting. Het instapmodel Play trim wordt geleverd met een intuïtief zeven-inch touchscreen display op het dashboard, Android Auto en Apple CarPlay en klimaatbeheersing. Of kies voor de Iconic voor een R-Link2-systeem met toegevoegde USB-poorten en een aux-ingang aan de achterzijde.

De topmodellen worden geleverd met een stijlvol 8.7-inch portretdisplay (dat meer van de route  laat zien bij gebruik van het navigatiesysteem) en een geavanceerde head-up display, evenals met premium leder beklede zetels.

Gebruiksgemak, passagiers- en kofferruimte

In de dagelijkse praktijk komt de Renault Scenic goed tot zijn recht. De passagiers krijgen voldoende hoofd- en beenruimte en de achterzetel schuift naar voren of naar achteren. Duw hem terug om nog meer beenruimte voor de passagiers te openen, of schuif hem naar voren om de bagageruimte te vergroten.

Een middenconsole biedt 13 liter ruimte voor iedereen in de Scenic, met vier compartimenten onder de vloer, die een extra ruimte van 63 liter toevoegen. Ga naar de kofferbak voor een verbazingwekkende 572 liter ruimte. Meer nodig? Duw de achterzetels naar voren om 720 liter te openen.

Veiligheid

De Renault Scenic behaalde een volledige vijfsterrenclassificatie van Euro NCAP dankzij het uitgebreide aanbod aan veiligheidsuitrustingen dat standaard wordt geleverd. Elk model wordt geleverd met de Advanced Driver Assistance Systems van Renault, met onder meer een adaptieve cruisecontrol, een actief noodremsysteem, een waarschuwing voor het verlaten van de rijstrook, een waarschuwing voor een veilige afstand, verkeersbordenherkenning en nog meer. De Scenic beschikt over een toonaangevende hoeveelheid veiligheidstechniek, zelfs voor de topversies van het assortiment.

Versies en verschillende specificaties

Play:

  • 1.3 TCe 140 pk
  • 1.7 Blue dCi 120 pk

Iconic:

  • 1.3 TCe 140 pk
  • 1.7 Blue dCi 120 pk

Handtekening:

  • 1.3 TCe 140 pk
  • 1.7 Blue dCi 120 pk