Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op

Peugeot 108 Aanbod - Tweedehands en nieuw te koop

Informatie

Peugeot 108

De Peugeot 108 is de ideale stadsauto. Hij is wendbaar en gemakkelijk te rijden, maar biedt toch veel praktische mogelijkheden aan de binnenkant. Met zijn strakke uiterlijk en compacte afmetingen is hij de perfecte oplossing voor dagelijks gebruik. Hij voelt zich goed thuis in de straten van de stad, maar ook op de snelweg.

Hij is doelgericht gebouwd en voelt zich zelfverzekerd op de weg. Een heleboel geweldige technologie binnenin maakt de rit leuker voor iedereen die zich in de 108 bevindt. En er zijn tal van stijlvolle personalisatiemogelijkheden om uit te kiezen met prachtige pakketten.

Prestaties en rijgedrag

Er is slechts één motor beschikbaar, een 1.0-liter benzine S6-S met 72 pk. U voelt de kracht ervan gestaag toenemen als u het pedaal vanuit stilstand indrukt en u in een mum van tijd op snelheid komt. Een handgeschakelde vijfversnellingsbak maakt het schakelen tot een plezier, met perfect verdeelde overbrengingsverhoudingen die bij elke snelheid het juiste toerental geven.

Het rijcomfort is hoog, waarbij de ophanging de schokken van de weg verzacht. En met de consequent afgemeten besturing houdt u altijd de controle. Hij voelt zich zelfverzekerd bij korte stadsmanoeuvres, cruisen op de snelweg en kronkelige wegen. Het gebrek aan overhellen draagt verder bij aan het zekere gevoel bij het ronden van bochten.

Interieur en comfort

Alle modellen worden geleverd met een touchscreen systeem, dat volledige controle biedt over de verschillende systemen. Koppel uw smartphone met de Peugeot 108 voor een spiegelbeeld van uw telefoondisplay op het scherm. Dit geeft gemakkelijk toegang tot navigatie-apps van derden, berichten en muziek die wordt afgespeeld. De bestuurder heeft volledige controle over het geluidssysteem via het multifunctionele stuurwiel.

Gebruiksvriendelijkheid, passagier- & kofferruimte

In de Peugeot 108 is er volop ruimte. Alle passagiers kunnen genieten van meer dan genoeg hoofd- en beenruimte. Het is een kleine auto, maar het interieur voelt enorm aan. Het is nooit krap, zelfs niet met drie passagiers achterin.

De kofferbak biedt 196 liter ruimte, 180 liter als u kiest voor een ruimtebesparend wiel. Heij is gemakkelijk toegankelijk, waardoor het laden van de kofferbak supergemakkelijk is. Klap de 50/50 gesplitste achterzetel weg voor nog meer opbergruimte.

Veiligheid

De Peugeot 108 heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. Zes airbags zorgen ervoor dat alles binnenin veilig is in het geval van een botsing en de stabiliteitscontrole houdt u stevig op het asfalt in de bochten. Ga voor het Allure-model en hoger voor extra veiligheidsfuncties, zoals een waarschuwing bij het verlaten van de rijstrook, die u waarschuwt als u een andere rijstrook oprijdt zonder dat dit aan te geven. City Braking helpt u te stoppen in het geval van een mogelijke botsing.

Versies en verschillende specificaties

Active:

  • 1.0 S6-S 72 pk

Allure:

  • 1.0 S6-S 72 pk

Collection:

  • 1.0 S6-S 72 pk