Chatenet Barooder Sport Brommobiel (Aixam/ligier/Microcar)

Bewaar
Prijs o.t.k.
1561 x bekeken sinds

Kenmerken

Model:
Overige modellen
Conditie:
Gebruikt
Carrosserie:
Overig
Bouwjaar:
2005-06
Brandstof:
Diesel
Transmissie:
Automatisch
Kilometerstand:
54.000 km
Aantal deuren:
3-deurs
Vermogen:
5 PK
Cilinderinhoud:
500 cm³
Opties:
Centrale vergrendeling,
Elektrische ramen voor,
Getint glas,
Lichtmetalen velgen,
Metallic lak
Kleur:
Zwart
Interieur:
Zwart
Website:
www.auto45.be

Omschrijving

Wat jammer toch hé, je bent weeral te laat !!!!
Rijden zonder (auto) rijbewijs. Brommobiel uw VRIJHEID . Gedaan met in de regen te zitten en je blauw te betalen aan taksen en regeltjes. Een BROMMOBIEL biedt je "de oplossing. Zelden parkeerproblemen en je "vrijheid" op jouw manier zonder afhankelijk te zijn van een ander. Kom eens een kijkje nemen. 1 jaar waarborg en 1 jaar GRATIS pechverhelping in samenwerking met Touring Assistance. Eigen kredietdienst. . "Brommobielspeciaalzaak" Euro-Wheels ---- Ertbrandstraat 177 Kapellen ----. slechts 1 nummer te onthouden . 036052000 . Enkel te bezichtigen na afspraak !!!! Overname of inruil van jou BROMMOBIEL mogelijk

BROMMOBIELEN zijn Toegelaten in de stad !!!!!!! ----------------------------------------------------------- Eindelijk ook eens GOED nieuws -- Een BROMMOBIEL is toegelaten in de L.E.Z. (Lage emissie zone) ----- Blijf mobiel met een BROMMOBIEL, ook in Antwerpen ---------------------------------------------------------------- Een BROMMOBIEL, de ideale STADSAUTO, ook in Antwerpen .
-
-
-

OUBLIEZ la crise un instant. Vous avez pensé à la Brommobiel? (AUTO45) "CONDUIRE SANS PERMIS" PAS de permis de conduire exigé PAS de taxe de circulation PAS de contrôle technique PAS de hauts frais d'essence PAS de hauts frais d'entretiens PAS de hauts frais d'assurence PAS dépendence à l'égard de tiers la liberté de mouvement à peu de frais Demandez des informations à Auto45.be .

Wij zijn niet verantwoordelijk voor fouten in de advertentie of tussentijdse verkoop van de wagen
trefwoorden : 45 km zonder rijbewijs Attest A3 Ligier Brommobiel Microcar

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.