Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op

Mitsubishi L200 Aanbod - Tweedehands en nieuw te koop

Informatie

Mitsubishi L200

Op zoek naar een pick-up truck die aanvoelt als een luxueuze SUV? De Mitsubishi L200 zorgt ervoor. Het is de zesde generatie sinds de star t van de productie eind jaren zeventig en de Mitsubishi wordt sterker en sterker. En de nieuwste versie stelt niet teleur, met pure kracht, robuuste mogelijkheden en het grootst mogelijke comfort aan de binnenkant.

Het vermogen en de functionaliteit van de L200 zijn terug te vinden in het ontwerp van de buitenkant. Een massieve, imposante voorkant domineert de wegen, terwijl de strakke daklijn voor een moderne uitstraling zorgt met een handige laadvloer aan de achterzijde. Vanaf het moment dat u instapt, is het duidelijk dat de L200 een eersteklas werkpaard is.

Prestaties en aandrijving

Pure, robuuste kracht is het hart van de Mitsubishi L200. De laadvloer kan meer dan een ton gewicht dragen, ideaal voor het vervoer van materiaal. En hij kan een van remmen voorziene aanhanger tot 3,5 ton trekken. De vierwielaandrijving is standaard op alle modellen, zodat u elk terrein met gemak kunt aanpakken. Zelfs bij het rijden over de snelweg aan de nationale snelheidslimiet voelt de L200 verfijnd en gecontroleerd aan.

Er is slechts één motor beschikbaar, een viercilinder 2.3-liter diesel met 148 pk. Het vermogen in de lagere versnellingen is ruim voldoende, zodat u snel kunt optrekken en u nooit zonder toeren komt te zitten, waardoor ook het rijden op de snelweg een koud kunstje wordt.

Interieur en comfort

Handige technologie en duurzame materialen vullen het interieur van de Mitsubishi L200. De standaarduitrusting omvat een infotainmentsysteem met Bluetooth en USB-connectiviteit. Warrior-modellen en hoger komen met een touchscreen display, DAB radio, Android Auto en Apple CarPlay.

De Barbarian X is voorzien van zachte stoffen in het interieur, met leer dat de binnenkant van de Barbarian-modellen bedekt en stijlvol suède. Met een eenvoudig te gebruiken Super Select 4x4-wielaandrijving kunt u kiezen tussen vier- en tweewiel-aandrijving, waarbij de geselecteerde modus op het display van de bestuurder wordt weergegeven.

Gebruiksgemak, passagiers- en kofferruimte

De Mitsubishi L200 is een van de nuttigste pick-ups op de markt. Hij is iets kleiner dan andere pick-ups op de markt, maar het ruilt geen opslagruimte in voor het smallere ontwerp. De vierkante vrachtwagenbedding van 1.470 mm wordt geleverd met zes ladingbevestigingspunten en groeven voor het creëren van aparte compartimenten. En er zijn tal van laadruimtehoezen om uit te kiezen, waaronder harde kappen, zachte kappen en rolbekledingen.

Er is voldoende ruimte voor de passagiers achterin, waardoor het comfortniveau vergelijkbaar is met dat van een auto. Twee grote deurvakken bieden de perfecte ruimte voor het opbergen van losse items en er is ook een extra opbergruimte voor gereedschap achter de zetels.

Veiligheid

De Mitsubishi L200 is standaard voorzien van actieve veiligheidstechnologie, zoals dodehoekwaarschuwing, hulp bij het veranderen van rijstrook, waarschuwing bij het verlaten van de rijstrook, waarschuwing voor kruisend verkeer achteraan en assistentie bij de stabiliteit van de aanhanger. Kies ook voor een hoger model dan de 4Life voor autonome noodremming.

Versies en verschillende specificaties

4Life:

  • 2.3-liter diesel 148 pk

Warrior:

  • 2.3-liter diesel 148 pk

Barbarian:

  • 2.3-liter diesel 148 pk

Barbarian X:

  • 2.3-liter diesel 148 pk