Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op

Mitsubishi ASX Aanbod - Tweedehands en nieuw te koop

Informatie

Mitsubishi ASX

Onderscheid u van de massa met de Mitsubishi ASX - uw niet-alledaagse SUV. Hij wordt door het Japanse merk beschreven als een verkleinde SUV, voelt bijna als een hatchback binnenin, maar rijdt als een off-roader.

De strakke vormgeving van het exterieur valt meteen op in het straatbeeld, met een gedurfde voorkant en strakke lijnen. Een brede open ruimte in de passagiersruimte houdt de passagiers comfortabel, zelfs bij get scheuren door lastiger terrein.

Prestaties en rijgedrag

Er is slechts één motor beschikbaar, een 2.0-liter benzine met 110 pk. U kunt in een mum van tijd op de snelweg op snelheid komen, maar ook door de stad cruisen. Kies een CVT-transmissie voor moeiteloos rijden, of ga voor de handgeschakelde versnellingsbak met vijf versnellingen om de volledige controle over de aandrijving te krijgen.

De Mitsubishi ASX komt tot zijn recht met de vierwielaandrijving. Deze wordt enkel geleverd met de automatische motor, die u een aantal serieuze off-road mogelijkheden biedt. U kunt met gemak steilere klimmen en modderige paden aanpakken.

En het is ook ideaal voor het rijden in de stad. De ophanging en het afgestelde rijgedrag maken scherpe bochten, verkeersdrempels en kuilen soepeler. Passagiers merken nauwelijks hobbels of schokken onderweg.

Interieur en comfort

Alle materialen die in de Mitsubishi ASX worden gebruikt zijn aangenaam en slijtvast, en zijn zonder problemen bestand tegen klappen en stoten. Een strak 8-inch infotainmentsysteem zit op de middenconsole binnen perfect bereik en in het zicht van de bestuurder. Apple CarPlay en Android Auto koppelen uw smartphone met uw auto voor eenvoudige bediening en twee USB-poorten. Dynamische modellen worden geleverd met een toegevoegd TomTom-satellietnavigatiesysteem om u te brengen waar u naartoe wilt.

Gebruiksvriendelijkheid, passagier- & kofferruimte

De voorzijde van de passagiersruimte biedt een enorme hoeveelheid ruimte, zodat zowel de voorste passagier als de bestuurder zich altijd op hun gemak voelen. Met hetzelfde comfortniveau profiteren de achterpassagiers van veel hoofd- en beenruimte en dankzij de brede achterkant kunnen drie volwassenen comfortabel zitten.

U kunt gemakkelijk veel bagage kwijt in de 442-liter bagageruimte die een brede opening heeft om gemakkelijk te kunnen laden. Hef de bodem van de kofferbak op om nog meer opbergruimte te vinden, perfect om dingen die u niet wilt laten rondslingeren in de koffer te houden.

Veiligheid

Met een maximum vijf sterren Euro NCAP-classificatie werkt de Mitsubishi ASX hard om alles iedereen binnen te houden. Zeven airbags vullen de passagiersruimte, en een heel wat van de nieuwste veiligheidstechnologie wordt standaard meegeleverd. Hill Start Assist houdt de remmen enkele seconden ingedrukt bij het starten op een heuvel. Een noodstopsignaal schakelt automatisch uw waarschuwingslichten in wanneer u tot stilstand komt.

Versies en verschillende specificaties

Dynamic:

  • 2.0 benzine 110PS

Exceed:

  • 2.0 benzine 110PS
  • 2.0 benzine 110PS 4WD