Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op

Mini Cabrio Aanbod - Tweedehands en nieuw te koop

Informatie

MINI Cabrio

Een sportieve hatch met een drop-top dak. Wat is er niet om van te houden? Met de MINI Convertible kunt u het meeste uit die warme zomerdagen halen, perfect voor het verkennen van landweggetjes. Zet de top op, en hij werkt net zo goed in het alledaags gebruik. Hij is het beste van twee werelden.

Prestaties zijn een pijler van de Convertible en bieden een serieus plezierige rit met pittige motoren. Het onmiskenbare exterieurdesign is van binnen gespiegeld, met hoogwaardige design- en spitstechnologie. Het is een divers model, perfect voor zowel plezierig rijden als voor dagelijks gebruik.

Prestaties en aandrijving

Elk van de drie MINI Convertible modellen heeft een eigen benzinemotor. Er is een 1.5 turbo met 136 pk in de Cooper, een 2.0 turbo met 192 pk in de Cooper S en een 2.0 turbo met 231 pk in de JCW.

Voor het dagelijks gebruik voldoet de kleinere 1.5 benzine aan de eisen. De super vlotte levering van vermogen, geholpen door een turbolader, zorgt voor een constant vermogen, zelfs bij lage toerentallen. De JCW 2.0 benzinemotor met 231 pk is de keuze bij uitstek voor de prestaties en biedt een serieuze kick zodra u het pedaal indrukt.

Er zijn drie rijmodi, Green, Mid en Sport. Green levert een meer economische rit, Mid is voor dagelijks gebruik en Sport is gericht op prestaties. Schakel de Sportmodus in de Cooper S of JCW in voor spannende knallen en ploffen uit de uitlaat. De MINI Convertible rijdt net zo goed als zijn hard-top tegenhanger, zelfs met het dak naar beneden.

Interieur en comfort

Het interieur is onmiskenbaar MINI. Trouw aan het oorspronkelijke karakter zijn de instrumenten allemaal cirkelvormig, maar de lay-out is aangepast ten opzichte van de vorige generaties. De belangrijkste wijzerplaten worden voor de bestuurder achter het stuur weergegeven, met een 6,5 inch touchscreen in een cirkelvormige behuizing die alleen wordt gebruikt voor infotainment.

De instapmodule bevat een 6,5-inch display, DAB-radio, Bluetooth-aansluiting, airco en MINI-logoprojectoren aan de onderkant van de deuren. Er zijn ook tal van optionele extra's, waaronder een Navigatiepakket dat een superhandige ingebouwde 4G-internetverbinding toevoegt.

Gebruiksgemak, passagiers- en kofferruimte

De MINI Cabriolet biedt voldoende plaats aan iedereen in de auto. Er is veel hoofd- en beenruimte in alle zetels voor het comfort. En met de softtop naar beneden is er onbeperkte hoofdruimte. Er is 215 liter ruimte in de kofferbak, 160 liter van bovenaf, met een Easy Load-functie die de motorkap uit de weg zet voor extra ruimte. De 50:50 achterzetel is ook opklapbaar om plaats te maken voor langere voorwerpen.

Veiligheid

De MINI Cabrio wordt standaard geleverd met een uitgebreide veiligheidskit. Geïntegreerde rolbeugels, stabiliteitscontrole en elektronische remkrachtverdeling zijn allemaal inbegrepen, evenals een tractiecontrolesysteem voor de handgreep dat helpt op sneeuw en losse wegoppervlakken zoals zand of vuil.

Versies en verschillende specificaties

Cooper:

  • 1.5 petrol 136 pk

Cooper S:

  • 2.0 Mini TwinPower Turbo benzine 192 pk

JCW:

  • 2.0 viercilinder benzine 231 pk