Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op

Mercedes-Benz Vito Aanbod - Tweedehands en nieuw te koop

Informatie

Mercedes-Benz Vito

De Mercedes-Benz Vito is trouw aan de naam van het Duitse merk. Elke centimeter van deze bestelwagen voelt eersteklas aan, en een deel ervan voelt niet eens als een bestelwagen. Combineer de bouwkwaliteit van Mercedes met hun krachtige motoren en u hebt een echt marktleidend model.

Het neemt alles wat zijn broer of zus, de Sprinter, goed doet en comprimeert het tot een kleiner maar nog steeds zeer functioneel pakket. Er is niet veel dat deze bestelwagen niet aankan.

Prestaties en rijgedrag

De Mercedes-Benz Vito rijdt perfect. Zelfs als hij vol materiaal zit, zult u zich nooit overladen voelen. Hij is verkrijgbaar met achter-, voor- of vierwielaandrijving met vier dieselmotoren. De enige manuele uitvoering wordt geleverd met de Pure of Progressive modellen, de rest heeft een automatische versnellingsbak.

Bij de automatische modellen is het schakelen soepel en perfect getimed. U kunt zelfs zelf de controle nemen met de duimhendels achter het stuur. De elektrische stuurbekrachtiging is strak en nauwkeurig, ideaal om door de stad te schieten. En de fijn afgestelde vering absorbeert de weg onder u, waardoor een comfortabele maar responsieve aandrijving ontstaat.

Interieur en comfort

Het interieur van de Mercedes-Benz Vito is gebaseerd op de luxe personenauto uit de V-Klasse en beschikt over een uitstekende bouwkwaliteit en hoogwaardige materialen. Een lederen stuurwiel voegt een premium touch toe, terwijl de gemodelleerde zetels u stevig en comfortabel op uw plaats houden. Een Audio 10 infotainmentsysteem biedt een eenvoudige bediening van verschillende systemen en u kunt uw telefoon koppelen voor handsfree bellen en muziekstreaming.

Gebruiksvriendelijkheid, passagier- & kofferruimte

De achterste laadruimte van de Mercedes-Benz Vito is het zwaartepunt. Met een maximaal laadvermogen van 1.369 kg kunt u alle soorten essentiële goederen vervoeren zonder dat de prestaties er te veel onder lijden.

Kies uit Compact, Long en Extra Long carrosserielengtes, variërend van 4895mm tot 5370 mm. Afhankelijk van de gekozen versie varieert de laadruimte van 5,8 tot 6,9 kubieke meter. Dubbele schuifdeuren bieden gemakkelijke toegang tot de laadruimte of kies voor deuren van 180 graden of een hatch-deur.

Veiligheid

Er zijn heel wat veiligheidsvoorzieningen in de Mercedes-Benz Vito ingebouwd. Het Electronic Stability Programme van het merk werkt actief om u veilig op de weg te houden. Dit systeem omvat ASR-skidcontrole, ABS-remmen, remkrachtverdeling en onderstuurcontrole. Ze werken samen om u veilig te houden.

Voor degenen die de Vito gebruiken om te slepen, past de stabiliteitshulp van de aanhanger automatisch de ESP-stand aan om een aanhanger op te vangen, waardoor gevaarlijk slingeren wordt voorkomen. De koppelingszoomfunctie van de achterste parkeercamera helpt u ook bij het aansluiten van uw trailer.

Optionele functies zijn onder meer rijstrookassistentie, intelligente LED-koplampen en een afstandswaarschuwing die u waarschuwt als u te dicht bij iemand begint te rijden.

Versies en verschillende specificaties

Pure:

  • 110CDI manueel
  • 114CDI auto

Progressive:

  • 110CDI manueel
  • 114CDI auto
  • 116CDI auto

Premium:

  • 114CDI auto
  • 116CDI auto
  • 119CDI auto