Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op

Jeep Grand Cherokee Aanbod - Tweedehands en nieuw te koop

Informatie

Jeep Grand Cherokee

De Jeep Grand Cherokee is een belangrijke speler op de SUV-markt en biedt het allemaal aan. Van zijn krachtige terreincapaciteiten en krachtige motor tot het eersteklas gevoel in het interieur en het alledaagse gebruiksgemak, dit is een auto die zich kan meten met de meer high-end merken op de markt.

Hij bestaat al jaren en heeft alleen maar verder gebouwd op zijn sterke punten. Moet u wat lastig terrein aanpakken? Geen probleem. Moet u de kinderen aan de school afzetten? Perfect. Hij kan elke uitdaging aan die u hem aanbiedt aan, terwijl hij iedereen binnen in het uiterste comfort houdt.

Prestaties en aandrijving

Bij de Jeep Grand Cherokee is er keuze uit twee motoren; een 3,0-liter V6-diesel met 250 pk, verkrijgbaar bij de Overland- en Summit-modellen, en de maar liefst 6,2-liter V8-benzine met 710 pk. Met de gespierde 6,2 liter benzine bereikt u 100 km/u in slechts 3,7 seconden, een adembenemende tijd voor zo'n grote auto.

De 3,0-liter diesel is meer geschikt voor dagelijks gebruik, maar bereikt toch 100 km/u in een verbazingwekkende 8,2 seconden. De automatische versnellingsbak is soepel en verfijnd en schakelt omhoog en omlaag wanneer dat nodig is.

Deze krachtige motoren, gekoppeld aan een torenhoge rijpositie, luchtvering en een enorme bodemvrijheid, zorgen voor stoer off-road-plezier. Gebruik het Select-Terrain systeem om te kiezen uit sneeuw, steen, auto, modder of zand om zich aan te passen aan uw rijomgeving.

De besturing wordt licht en responsief gehouden voor nauwkeurig rijden, en een superkleine draaicirkel maakt precieze manoeuvres gemakkelijker dan ooit.

Interieur en comfort

De nieuwste generatie Jeep Grand Cherokee introduceert een serieus comfortniveau dat de kwaliteit van veel Duitse merken overtreft. Opmerkelijke verchroomde wijzerplaten en een dashboard met lederen bekleding zorgen voor een echt high-end gevoel, terwijl de geavanceerde technologie elke rit aangenaam maakt.

Een 8.4-inch touchscreen wordt standaard meegeleverd met elk model, waardoor de bediening van de 3D-satelliet, DAB-radio met cd-wisselaar, Bluetooth-connectiviteit en spraakbesturing mogelijk is. Kies voor het model met de hoogste specificaties voor een 19-luidspreker Harman Kardon-geluidsinstallatie voor een meeslepende audio in de hele passagiersruimte.

Gebruiksgemak, passagiers- en kofferruimte

De gebruiksvriendelijkheid van de passagiersruimte en de passagiersruimte vormen het middelpunt van het interieur van de Jeep Grand Cherokee. Er passen gemakkelijk vijf passagiers in met ruimte te over waardoor er veel beenruimte is, zodat niemand ooit verkrampt raakt. De achterpassagiers worden verwend met verstelbare zetels voor extra comfort, ventilatieopeningen voor de perfecte temperatuur en twee USB-aansluitingen voor het opladen van apparaten onderweg.

Er is ook een verbazingwekkende hoeveelheid kofferruimte om te gebruiken, met tot 782 liter beschikbaar, indien gestapeld op het dak. In de kofferruimte kunnen gemakkelijk drie tot vier grote koffers geplaatst en er blijft nog ruimte over. Of duw de zetels naar beneden en maak gebruik van enorme 1.554 liter bergruimte.

Veiligheid

De Jeep Grand Cherokee is standaard voorzien van heel wat geavanceerde veiligheidstechnologie. Adaptieve Cruise Control houdt u op een ingestelde afstand van de auto voor u, dodehoekmonitoren werken als een extra paar ogen, en de frontale botsingsmonitor waarschuwt u als u ergens dichtbij komt.

Versies en verschillende specificaties

Overland:

  • 3.0 V6 diesel 250 pk

Summit:

  • 3.0 V6 diesel 250 pk

Trackhawk:

  • 6.2 V8 benzine 710 pk