Pakket 5,9 ==> Ford Transit + Carrière opbouwen misschien?

Bewaar
€ 5.999,00
2228 x bekeken sinds
Model:
Transit
Conditie:
Gebruikt
Carrosserie:
SUV of Terreinwagen
Bouwjaar:
01 - 2006
Brandstof:
Diesel
Transmissie:
Manueel
Kilometerstand:
200.000 - 250.000
Opties:
Airbag,
Elektrische ramen voor,
Trekhaak,
Verwarmde buitenspiegels
Kleur:
Wit
Interieur:
Grijs

Hey,

Ik ben Dries van de Voorde, nu ex-uitbater van Eldi te Aalst. Door gezondheidsproblemen en de enorme hoeveelheid werk, kon ik niet meer verder de taak van zelfstandig gerant normaal beoefenen.

Het beste en ook absoluut het makkelijkste voor me is, dat ik de gehele investering in 1 keer de deur uitkrijg. In plaats van miljoenen berichten en biedingen te onderzoeken, nakijken of het serieus is of het sjacheraars zijn of..

Daar ga ik geen tijd voor maken. Geen nonsens. Over de prijs wordt niet gepraat. Hij staat er en ik verwacht hem.

Zaterdagavond exact om 21:30 sluit ik alle aanbiedingen, de vijf hoogste boden via mail tussen 21:25 en 21:35 worden op de hoogte gebracht.

ALLES WORDT OOK APART VERKOCHT!!!

LET OP!!! De pakketten hebben wel altijd voorrang.

Bij de laatste drie pakketten kan er wel gesjacherd worden. Dan verwacht ik zoiezo dat we verder praten. Dat lukt niet via dit medium dat is face 2 face, the musicclub in de kerkstraat te Aalst daar kunnen we verder praten.

Vorige pakketten vind U op onderstaande link.

https://www.2dehands.be/computer-game-consoles/computersystemen/apple-systemen/pakket-1-352813664.html

5,9--> €5999 Pakket5+ ik leg nieuwe distributieriem, nieuwe bumper, groot onderhoud en koetswerk oppervlakkig opgeknapt, 1 jaar garantie op de wagen

7--> €14000 Pakket 5,9 + Bij een akkoord met Eldi betreffende de opstart van Uzelf als gerant van Eldi Aalst op zelfstandige basis en ook enkel met goedkeuring van Eldi zal ik U volledig inwerken..
Best is mailen naar de agemene klantendienst van Eldi voor een eventueel gesprek om zelfstandig gerant te worden in Aalst Centrum, 3 min wandelen van de Grote Markt tegenwoordig in een bijna volledig vernieuwde stad.f
Ik zorg ervoor dat je snel mee bent met de systemen waar Eldi mee werkt. In vijftig dagen krijg ik er het wel bij U wel alles in, gaan we samen 's avonds de makkelijkste leveringen doen. Inbouw besteed je best in het begin, winkel houden alleen is neig travakken ze.. Veel passage en kleine stockvoorraad zorgen voor veel winkelwerk. In 50 dagen weet je niet alles, mr wel genoeg om op U eigen benen te staan. Ik ben nooit verder weg dan een kwartier de eerste 2 maanden.

Laatste pakket vind u op onderstaande link.

https://www.2dehands.be/overig/overig/overige-artikels/pakket-7-3-352781100.html?top_zoekertje=1

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.