Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op

Citroen Berlingo Aanbod - Tweedehands en nieuw te koop

Informatie

Citroën Berlingo

De Citroën Berlingo ruilt zijn unieke styling niet in voor functionele ontwerpen. In feite zijn beide diepgeworteld in het DNA van deze MPV. Het mag dan wel een bestelwagen zijn die in een personenwagen is veranderd, maar het voelt zeker aan als een auto. Enorm veel ruimte, een kwaliteitsinterieur en de nieuwste technologie maken dit een gezinsauto om naar uit te kijken.

En het opvallende ontwerp van het exterieur is direct herkenbaar. U wordt een blikvanger op de weg dankzij de kleurschakeringen, de slanke voorkant en de opvallende zijpanelen.

Prestaties en rijgedrag

De Citroën Berlingo is leverbaar met zowel een benzine- als een dieselmotor, met zowel een handgeschakelde als een automatische versnellingsbak. Allemaal bieden ze voldoende kracht om op te trekken met een auto vol mensen  en ze maken inhaalmanoeuvres zonder problemen mogelijk.

Een populaire keuze zijn de BlueHDi 130-motoren, die verkrijgbaar zijn met een handgeschakelde of automatische zes-versnellingsbak. De automatische versnellingsbak maakt van het rijden een koud kunstje met een soepele acceleratie door de versnellingen en het onmerkbaar schakelen..

De tractie is op alle soorten wegen gelijk, met een optionele Advanced Grip Control die een adaptieve tractiecontrole biedt. Voor een hoge MPV is het rijgedrag geweldig en het rollen van de carrosserie minimaal, waardoor het nemen van bochten een plezier wordt.

Interieur en comfort

Robuuste materialen omlijnen de passagiersruimte en zorgen voor een echt functioneel gevoel in de Citroën Berlingo. Op alle modellen tot aan de XTR lijnt een gevlekte afwerking van soft-touch kunststof het dashboard en de deuren. Of een upgrade naar het XTR-model voor groene rubberachtige oppervlakken, waardoor de passagiersruimte soepel en zacht aanvoelt.

Een eenvoudig te gebruiken acht inch infotainment wordt geleverd met een handige USB-poort in de onderste hoek voor snelle toegang. Sluit uw telefoon aan via Apple CarPlay of Android Auto om de controle over uw toestel over te nemen via het infotainmentsysteem van de auto voor handsfree bellen en het satellietnavigatiesysteem.

Een degelijk geluidssysteem met zes luidsprekers zorgt voor een krachtige en verfijnde luisterervaring, zodat u op een meeslepende manier van uw favoriete nummers kunt genieten tijdens het rijden. Er is een optioneel een draadloze oplaadpad voor uw telefoon verkrijgbaar voor wie op zoek is naar extra functionaliteit.

Gebruiksvriendelijkheid, passagier- & kofferruimte

De Citroën Berlingo is ontworpen met aandacht voor de passagiers. Zelfs als alle zeven zetels bezet zijn, is er voldoende hoofd- en beenruimte voor iedereen. U voelt u zelf nooit verkrampt dankzij het hoge, lange en brede ontwerp van deze MPV.

Breed opende deuren maken het instappen van de hele familie in een handomdraai mogelijk, terwijl de hogere zitposities de beenruimte voor iedereen vergroten. De koffer biedt 775 liter ruimte, wat meer dan voldoende ruimte is voor meerdere koffers en handbagage. Laad tot aan het plafond voor 1.355 liter, of haal de achterzetels naar beneden voor een verbazingwekkende 3.500 liter.

Veiligheid

Met een viersterren Euro NCAP-classificatie krijgt u met de Berlingo geweldige veiligheidstechnologie. Actieve rijstrookassistentie, verkeersbordherkenning, bandenspanningscontrole en stabiliteitsregeling zijn allemaal standaard.

Versies en verschillende specificaties

Feel:

  • BlueHDi 100 S&S
  • PureTech 110 S&S
  • BlueHDi 130 auto

Flair:

  • BlueHDi 100 S&S
  • BlueHDi 130
  • BlueHDi 130 auto

XTR:

  • BlueHDi 100 S&S
  • BlueHDi 130
  • BlueHDi 130 auto