Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten

Sorteer op

BMW 6 Serie Aanbod - Tweedehands en nieuw te koop

Informatie

BMW 6-Serie

De BMW 6 Reeks is een echte head-turner, die zijn luxe Grand Tourer essentie koppelt aan moderne styling, wat uiterlijk en prestaties betreft. Het strakke exterieurdesign, het hoogwaardige interieur en de pittige maar soepele motoren zijn kenmerkend voor het Duitse merk.

U krijgt het beste van twee werelden - het grootste comfort met een atletisch randje. Maar er is ook nog veel functionele ruimte, met een enorme koffer en een indrukwekkende hoeveelheid ruimte voor de passagiers. Het is een goed voorbeeld van een luxe grote toerwagen.

Prestaties en rijgedrag

Elke motor uit de BMW 6 Reeks wordt geleverd met een automatische versnellingsbak, waarvan sommige beschikbaar zijn met vierwielaandrijving. De automatische transmissie heeft het allemaal. Neem de controle voor supersnelle versnellingswijzigingen in de handmatige modus, geniet van soepel automatisch schakelen bij lage snelheid of laat de auto het werk doen in de automatische modus.

Welke benzine- of dieselmotor u ook kiest, als u uw pedaal indrukt, krijgt u direct een reactie. De besturing en het weggedrag zijn fijn afgesteld om het midden te houden tussen sportieve prestaties en een luxueuze rit. Hij reageert wanneer u hem nodig hebt met minimaal rollen in de bochten, zodat u nooit het gevoel hebt dat u wordt rondgeslingerd.

Interieur en comfort

Alles in het interieur van de BMW 6 Reeks voelt en oogt high-end, van de met leder beklede stoelen en het bijpassende stuurwiel tot de sfeerverlichting en de aluminium afwerking.

Een intuïtief infotainmentsysteem zit op het bovenste gedeelte van het dashboard, met een 200 GB HDD en BMW ConnectedDrive diensten die standaard worden geleverd. Deze diensten omvatten Emergency Call, Online Services TeleServices, Real-Time Traffic Information en Remote Services.

De M Sport 6 Reeks wordt geleverd met M-merkvloermatten, sleutels, pedalen en een stuurwiel voor een sportiever gevoel en een panoramisch zonnedak voor extra licht.

Gebruiksvriendelijkheid, passagier- & kofferruimte

Iedereen in de BMW 6 Reeks, voor of achteraan, zal blij zijn met het ruimteaanbod. De zetels houden u comfortabel op uw plaats en bieden een uitstekende rugsteun voor iedereen. Kies voor de elektrisch verstelbare achterzetels voor extra comfort achterin.

In de koffer vindt u een enorme 610 liter aan ruimte, meer dan genoeg voor meerdere grote koffers. Als u meer ruimte nodig heeft, kan de 60/40 achterzetel worden weggeklapt om een ruimte van 1.800 liter te openen. U zult in staat zijn om er nog grotere meubels in te plaatsen.

Veiligheid

De BMW 6 Reeks kreeg een vijf-sterren Euro NCAP classificatie dankzij de vele high-end systemen die standaard worden geleverd, waaronder adaptieve LED-verlichting en BMW Emergency call. De automatische noodstop zorgt ervoor dat u in potentieel gevaarlijke situaties sneller tot stilstand komt. En er zijn ook tal van optionele extra's, zoals waarschuwingen voor zijverkeer, een systeem voor het aanhouden van de rijstrook en stuurassistentie.

Versies en verschillende specificaties

SE:

  • 630i 258 pk
  • 640i 340 pk xDrive
  • 620d 190 pk
  • 630d 265 pk

M Sport:

  • 630i 258 pk
  • 640i 340hp xDrive
  • 620d 190 pk
  • 630d 265 pk