ruiten tinten ruiten blinderen window tinting vitre teintée

Bewaar
N.v.t.
28332 x bekeken sinds

Kenmerken

Accessoires:
Tuning & Autostyling
Conditie:
Nieuw
Website:
www.dynamictint.be

Omschrijving

Bellen is sneller voor afspraken of sms voor emails heb ik niet veel tijd. Als u meer privacy, veiligheid, uitstraling of inbraakwering wilt, dan is folie het product voor u. Wij kunnen alle autoruiten blinderen met raamfolie. In verband met de wettelijke bepalingen kiezen de meeste klanten voor het autoruiten blinderen vanaf de B stijl (middendeel). Voordelen zijn onder andere: meer privacy voor de personen (kinderen) die meerijden in de auto, extra bescherming tegen UV-straling. Ook geeft autoruiten blinderen een chiquere uitstraling voor een scherpe prijs.

Bij het autoruiten blinderen van bestelauto’s wordt meestal alleen de achterruit geblindeerd. Dit om mogelijke inbrekers het zicht op de lading te ontnemen. Het is nog wel mogelijk om van binnen naar buiten te kijken. Maar het autoruiten blinderen zorgt niet alleen voor verduistering maar ook voor inbraakvertraging als geprobeerd wordt een ruit in te slaan.
Voor het tinten en blinderen maken wij gebruik van de zeer hoogwaardige glasfoliën van SUNTEK HP. Al deze glasfoliën zijn kleurvast en krasbestendig. Wij monteren de folie glad en strak, zonder het ongewenste ‘craquelé effect’. Voor een breed assortiment aan blinderingsfolie bent u bij ons aan het juiste adres voor autoruiten blinderen. In onze werkplaats kunnen wij de verschillende soorten en tinten folie vanuit voorraad met u doornemen. Dit geldt zowel voor de standaard tintfolies, de extra UV werende folies voor mensen met zonne-allergie en de extra dikke inbraakwerende folies.
Aangezien de keuze van de uiteindelijke folie voor autoruiten blinderen een persoonlijke kwestie is, kunt u gerust vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. uw krijgt een goede kwaliteit, met garantie op folie en montage, tegen een scherpe prijs.

Een zeer belangrijk u ruiten worden getint zonder lucht randen rond de glas niemand anders doet het (Wij bedoeld mij dat geen witte lelijke rand belletjes rond het glas)

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.