Overdrukventiel 1/8 instelbaar 2-6 bar

€ 12,50
14 x bekeken sinds

Kenmerken

Conditie:
Nieuw
Website:
https://www.oluve.nl/

Omschrijving

Beschrijving Details

Dit overdrukventiel heeft een 1/8 gasdraad en is instelbaar tussen 2-6 bar. U kunt het overdrukventiel gebruiken om uw luchtveringsysteem te zekeren tegen een overdruk in uw luchtveringsysteem. Overdrukventielen worden vaak gemonteerd in een accumulatievat of luchttank.Uitvoering


* instelbaar 2-6 bar
* 1/8 gasdraad


Leveromvang:

Oluve Overdrukventiel 1/8 gasdraad instelbaar tussen 2-6 bar voor gebruik in luchtveringsystemen.


Extra informatie Extra informatie
Artikelnummer 8719323073197
Fabrikant Oluve
Garantie 2 jaar
Product Conditie Nieuw


WIE IS OLUVE®?
Oluve® levert niet alleen hulpluchtveringsystemen, maar ontwikkelt deze ook.
Oluve - travel far... come home! - gratis verzending boven €50,-
Oluve® is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van luchtvering en hulpluchtveringsystemen voor campers en bedrijfswagens. Oluve® staat voor Overijsselse LuchtVering. Hét Nederlandse bedrijf, gevestigd in Steenwijk, dat luchtvering en hulpluchtveringsystemen ontwikkelt en produceert voor de meest gangbare campers en bedrijfswagens. Naast onze hulpluchtveringsystemen bieden wij ook andere hulpluchtvering onderdelen aan, zoals luchtvering compressors, manometerpanelen, luchtbalgen en schokdempers.
Oluve® hulpluchtveringsystemen zijn effectief, betrouwbaar, en vooral: begrijpelijk eenvoudig. Dus gemakkelijk en veilig te monteren door iedereen die de juiste steeksleutel hanteert. In een handomdraai op de juiste luchtdruk te brengen met pomp of compressor. En constructief zo goed als levenslang onverwoestbaar. Oluve® maakt elke camper een “safe mobile home”. En elke bedrijfswagen een extra gespierde alleskunner.
Naast onze Oluve® hulpluchtveringsets voeren wij meerdere merken om ons assortiment aan te vullen. Zo maken wij gebruik van de kwalitatief goede luchtvering compressor van het merk Thomas (Gardner Denver) en worden onze hulpluchtveringsets geleverd met Contitech (Continental) luchtbalgen | veerbalgen. Om ons assortiment nog completer te maken, kunt u ook de hulpluchtveringsets en luchtbalgen van Dunlop bij ons kopen.
Heeft u vragen welke luchtvering | hulpluchtvering set, luchtbalgen, manometerpaneel of schokdempers voor uw camper of bedrijfswagen geschikt zijn, of heeft u technische vragen omtrent de inbouw, dan kunt u ons iedere werkdag telefonisch bereiken!
KIJK OP ONZE SITE OF BEL VOOR EEN OFFERTE VAN LUCHTVERING ONDERDELEN VOOR UW AUTOTYPE!
Oluve
Pluggematen 1
8331 TV Steenwijk
Telefoon: +31 (0)85 87 80 221

SPECIFICATIES:

* Conditie: Nieuw
* Levering: Verzenden
* Merk: Oluve
Direct aankopen?
Bezoek de website
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.