2 koloms autohefbrug RSF - prijs incl. BTW

Bewaar
€ 1.290,00
23462 x bekeken sinds

Kenmerken

Accessoires:
Gereedschap
Conditie:
Nieuw
Levering:
Ophalen,
Verzenden

Omschrijving

ALLE INFO: WWW.AUTOHEFBRUG.BE

Prijs inclusief BTW

Levering België €99,-

Levering Nederland €125,-

Ontworpen in functie van veiligheid en gebruiksgemak.

Door haar uitstekende prijs/kwaliteit verhouding is dit onze best verkopende hefbrug. Met een effectief (!) hefvermogen van 3,2T zijn er nagenoeg geen personenwagens, SUV's of kleine bestelwagens die deze hefbrug niet kan heffen.

In tegenstelling tot minderwaardige hefbruggen heeft deze hefbrug het single-lock-release systeem dat toelaat bij het dalen het veiligheidssysteem te deblokkeren aan de kant van het bedieningspaneel. Zo hoeft u niet naar elke kolom te lopen om deze apart te deblokkeren elke keer u wil dalen, al was het maar 10cm. Elke autotechnieker weet dat om efficiënt te kunnen werken de hoogte van het voertuig frequent bijgesteld moet worden. Dit op een snelle wijze kunnen doen is bijgevolg geen overbodige luxe.

Zoals al onze autohefbruggen is deze hefbrug volledig conform de onlangs verstrengde EN-1493 norm en komt ze met een geldig CE-attest en alle bijhorende documenten. Deze brug garandeert een veilige werkomgeving en bij professioneel gebruik kunt u deze hefbrug zonder probleem laten keuren door een erkend keuringsorganisme.

Dankzij de hefhoogte van 2m wordt werken onder deze hefbrug ook comfortabel voor al wie groot is.

Deze hefbrug heeft tussen de kolommen een vrije breedte van 2,52m ter hoogte van de wielen en 2,83m ter hoogte van de spiegels. De vier draagarmen schuiven tweevoudig uit en zijn ver open te zetten om inrijden in krappe ruimtes te vergemakkelijken. De hefpads zijn traploos in hoogte te regelen en de draagarmen zijn voorzien van voetbeschermers. Ter hoogte van de deuren zijn rubberen deurbeschermers voorzien die -afhankelijk van het type voertuig- in hoogte te verstellen zijn. Optioneel kunnen twee extra deurbeschermers gemonteerd worden voor een maximale bescherming van de deuren.

Wij zijn al 9 jaar exclusief importeur van RSF hefbruggen en hebben alle kennis in huis.

Nederlandse BTW nummers betalen geen BTW (€1290 wordt €1066,12 !).

Bezoek onze website en bestel meteen: WWW.AUTOHEFBRUG.BE

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

  • actief sinds 8 augustus 2009
  • Gent (Oost-Vlaanderen)
  • ******14741
Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.