Ds150 diagnostique full marque delphi/wow Dell & vcds...

Bewaar
€ 395,00
3942 x bekeken sinds

Kenmerken

Accessoires:
Antenne
Conditie:
Nieuw

Omschrijving

Beschrijving
++++++++++++ WOW DE 5008 en Delphi 2015R3 IN HET FRANS ++++++++++++++++++++++

Geen behoefte aan een pc, wij bieden het aan u! .

Taal: Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Portugees, Tsjechisch, Dansk, Duits, Turks, Grieks, Nederlands, Hongaars, Noors, Pools, Roemeens, Russisch, Servisch, Zweeds

Multidiag Pro is een snel en betrouwbaar diagnosetool dat dient als koppeling tussen het voertuig en de computer. Het werkt op oude en nieuwe voertuigen.

Sluit Multidiag Pro eenvoudig aan op de diagnoseaansluiting in het voertuig en communiceert met de diagnosesoftware die op uw pc is geïnstalleerd.

Met CARS kunt u vanaf 1988 specifieke merkdiagnostiek voor auto's en lichte bedrijfswagens uitvoeren. In totaal 47 verschillende merken. Met het TRUCKS-softwarepakket bent u in staat specifieke merkdiagnostiek uit te voeren voor lichte en zware bedrijfsvoertuigen, bussen en trailers vanaf 1995.

In totaal 37 verschillende merken. Het GENERIC-diagnoseprogramma is ontworpen voor op wetgeving gebaseerde diagnostiek, specifiek gericht op emissiegerelateerde foutcodes. GENERIC is opgenomen in CARS en TRUCKS-pakketten.

Multiplexerfunctie, 2xHS CAN (ISO 11898-2), SW CAN (SAE J2411), K / L (ISO 9141-2), VPW (J1850), PWM (J1850) RS485 (J1708), en TTL (SPI, analoog in, 5Volt uit)

Multidiag Pro KENMERKEN EN VOORDELEN:

MULTI INDICATOR KLEUR.
Met de meerkleurenindicator op Multidiag Pro hebt u volledige controle over het diagnostische proces. Verschillende kleuren en de communicatiestatus en het instellen van de indicator zorgen ervoor dat u van veraf kunt zien. Als de lichten bijvoorbeeld afwisselen tussen blauw en groen, staat de Multidiag Pro in verbinding met de voertuigbesturing.

VLECHT RECORDER.
Met de Flight Recorder-functie kunt u de instellingen in realtime opslaan tijdens het besturen van een voertuig. Tijdens het opnemen kunt u met een druk op de knop de specifieke fout markeren, zodat u de gedetecteerde fout op een later tijdstip kunt onderzoeken. Multidiag Pro is uitgerust met een ingebouwd geheugen, zodat u geen computer hoeft mee te nemen. Geheugenkaart niet inbegrepen in het pakket.

CONNECTOR MET LED.
Om de diagnostische connector in de auto gemakkelijk te vinden, zelfs als deze zich op een donkere en ontoegankelijke plaats bevindt, is er een LED op de 16-pins connector om u te helpen. De locatie en het ontwerp laten het licht werken, zelfs wanneer de adapterkabel wordt gebruikt voor voertuigen zonder een 16-pins diagnosestekker.

CONTROLE VAN DE SPANNING.
Wanneer Multidiag Pro op het voertuig is aangesloten, controleert het apparaat de accuspanning van het voertuig en stelt zichzelf automatisch in op 12 of 24 volt voertuigspanning. Als de spanning te hoog of te laag is, MultiDiag Pro waarschuwt u met zowel geluid en licht en u zult ook worden gewaarschuwd door de batterij-icoon in onze diagnostische software.

NUMMER WIJN CHASSIS.
In onze CARS-software hebben we een intelligente functie waarmee u het chassisnummer van het voertuig dat u wilt diagnosticeren kunt lezen. Dit zorgt ervoor dat het juiste model en jaar automatisch wordt geselecteerd. Bovendien wordt de motorcode voor voertuigen, die over het algemeen op de markt beschikbaar is, ook automatisch geselecteerd.

ondersteunde auto's:

acura
alfa romeo
bmw
Cadilla (GM)
chrysler
citroen
d-odge
adelaar
fiat-psa
doorwaadbare plaats
holden
hyundai
jaguar
jeep
kia
lancia
lexus
lincoln
mazda
kwik
mitsubishi
mercedes
nissan
nissan
Opel-Vauxhall
peugeot
renault
stoel
skoda
subaru
suzuki
volkswagen&
peugeot
Citroen ....... Audi, VW, BMW, Skoda, golf, A3, A4, A5, A6, Polo, Peugeot, Citroën, Ford, Fiesta, Opel Corsa, Astra, Seat Leon, Mercedes, Porsche, , autoreparatie, ...

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.