VERKOCHT - Lada Niva 4X4 45455km Oldtimer 1984 voor opmaak

Bewaar
Prijs o.t.k.
1193 x bekeken sinds

Kenmerken

Automerk:
Lada
Conditie:
Gebruikt
Onderdeel:
Overig onderdeel
Levering:
Ophalen

Omschrijving

NIET MEER BESCHIKBAAR - wagen werd in z'n geheel verkocht - gelieve niet meer te bellen.

Eigenlijk mag je deze wel een schuurvondst noemen. 18 jaar onaangetast onder een dik zeil verstopt op het weiland van m'n grootvader. Ik heb er op m'n 12de (ik ben nu 30) mee leren autorijden maar zoals je zal zien waren m'n benen toen nog iets te kort en wist ik iets te laat dat de rem niet uiterst links maar in het midden stond. Ik ben er toen tegen 20 - 25 km/h (was m'n laatste blik op de teller) mee op een boom belandt.

Het betreft een Lada Niva 1600 benzine van 1984

Kopieer en plak volgende link in je browser voor een uitgebreid fotoalbum:
https://myalbum.com/album/dKTXbiVrPEee

heeft altijd onder een stevig zeil gestaan met raam aan bestuurderkant lichtjes open.

De nieuwe accu is er niet bij! Wordt het liefst in z'n geheel verkocht. Er is geen haast bij gezien deze al 18jaar stilstaat ondertussen en nog enkele jaren kan blijven staan. Voor de juiste prijs verandert deze wagen wagen van eerste eigenaar naar zijn 2de eigenaar. Het exacte bouwjaar is 1984 en dus blijvend oldtimer als deze zo terug op de weg wordt gebracht. De wielkasten zijn nog hard en hebben weinig teken van roest. de bodem net van hetzelfde hoewel deze terug een nieuwe coating kan gebruiken.

De groene verf die er op sommige plekken is opgesmeerd is deftige loodverf om corrossie tegen te gaan (20j geleden gebeurt). Motor gaat rond. Starten heb ik niet geprobeert maar zou nog kunnen. Gezien het een benzinewagen is heb ik het niet geprobeert. Revisie van de carburator lijkt wel aangewezen.

Bij mijn weten is de wagen compleet. enkel de accu en motorkap en koelradiator ontbreekt. Dat is mijn eigen eerste vaststelling. ik ken de wagens niet vanbuiten. Bij mijn weten is deze compleet en is alles fabrieksaf. Buiten de groene anti roest loodverf op sommige plaatsen.

De wagen is van mijn grootouders. Ik was 12j toen ik met de wagen op een boom ben gereden. Er is nog een poging ondernomen om alle slijpdelen bij elkaar te brengen maar het is er nooit van gekomen deze volledig terug op te maken. De wagen is jaren geleden goed ondergestopt en heel goed bewaard gebleven (zie foto's in fotoalbum). De kilometerstand van nog geen 50000 km is de echte.

De wagen staat in Kasterlee (België) en het is origineel een belgische wagen. Nodige boorddocumenten (in nette staat) zijn erbij alsook het aankoopbewijs en de rest van z’n papiere geschiedenis die ook de geschiedenis erond kan aanvullen. De reservesleutel werd niet gevonden maar is makkelijk te kopiëren bij de slotenmaker.

De pad van de straat tot aan de wagen is goed gangbaar en te bereiken met een trailer waar deze rechtstreek op de autotrailer kan geladen worden. Rijdend ga je niet snel ermee weggeraken.

https://myalbum.com/album/dKTXbiVrPEee

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.