Eurolite 6 LED modules KLS-406 DJ Gear-Lightshow-Muziek

Bewaar
€ 400,00
122 x bekeken sinds

Kenmerken

Categorieen:
Lichteffecten
Conditie:
Gebruikt
Website:
www.youtube.com/watch?v=e2L9XHHqgA0
Levering:
Ophalen,
Verzenden

Omschrijving

Met standaard en pedaalbediening, levering mogelijk, perfecte staat. Mag weg wegens stopzetting activiteiten.

De KLS-401 is een enorm populair LED-systeem met zes LED-spots. Deze compacte, energiezuinige, goed handelbare, lichtgewicht set heeft zes LED spots. Deze spots geven amper hitte af en zijn via DMX afzonderlijk te besturen. Daarnaast heeft de set ook een standalone modus.

De KLS-406 bestaat uit een elektronische dimmerbalk die zes verstelbare en energiezuinige LED-spots aanstuurt. De spots kunnen zowel gezwenkt als gekanteld worden en hebben elk 180 LED’s. De set is extreem compact. Waar u voorheen één parrenset kwijt kon, passen nu moeiteloos twee tot drie van deze sets.

De balk van de KLS-406 is voorzien van een IEC uitgang. Via deze uitgang kunt u dus extra lichteffect of tweede set voeden vanuit de balk! Alle kabels kunt u zo netjes wegwerken en er hangt geen lelijk losse stroomblokje in uw truss. Ook is het mogelijk om lichtgewicht lichteffecten op de balk zelf te plaatsen. De KLS-406 is dus ideaal voor uw compacte lichtshow!

https://www.youtube.com/watch?v=e2L9XHHqgA0

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.