Ik koop uw Chinese vazen, Thaise beelden, boeddha's...

Bewaar
N.v.t.
32183 x bekeken sinds

Kenmerken

Categorie:
Aardewerk en Porselein
Conditie:
Gebruikt
Land van herkomst:
Azie

Omschrijving

U bezit een Aziatisch object dat u door een erfenis in uw bezit heeft gekregen? U kocht ooit op een antiekveiling een Chinese vaas maar heeft geen idee van de waarde op dit moment? Vaak geraken mensen in het bezit van antieke objecten maar hebben ze geen idee wat de waarde is. Daarom kan het belangrijk zijn om een kenner over de vloer te krijgen die u steeds een correcte prijs biedt voor uw object.

Ik ben steeds op zoek naar antieke Aziatische objecten. Dit gaande van Aziatisch porselein uit China en Japan, beelden uit heel Azië, enzovoort. Verkoopt u een inboedel of heeft u nog Aziatische objecten op uw zolder staan? Ik heb interesse en geef de juiste prijs voor uw object. Ik ben een verzamelaar met een goede kennis van verschillende objecten. Daarbuiten sta ik in contact met andere verzamelaars/handelaars die jaren in deze branche werken, en die me steeds verder kunnen helpen met verschillende objecten.

Neem gerust contact met mij op via chat, e-mail of op het gsm nummer 0494409435

Trefwoorden: Chinese, chinees, Aziatisch, vazen, vaas, beeld, Thais, boeddha, boedha, Thailand, Japan, China, cloisonne, koper, inboedel, bord, servies, antiek, verhuis, verhuis naar rusthuis, verzamelaar, meubelen, opkoper

Meld misbruik

De reden voor uw klacht

Kies de correcte afdeling, rubriek en categorie

Kies afdeling
Kies rubriek
Kies categorie

Verificatie

reCAPTCHA is een service die spammers en robots blokkeert. Vink dit vakje aan om te bewijzen dat u geen robot bent. U zal onmiddellijk toegang krijgen of een vraag moeten beantwoorden.

Voor het exacte adres, neem contact op met de verkoper.