Search result

datum (recent)

174.572 resultaten

lang schilderij de gloire

Lang schilderij van DE GLOIRE, doe een goed BOD U kan contact op nemen bij interesse via 0476/29.92.09 BEKIJK ook zeker onze andere zoekertjes!

Prijs o.t.k.
1 bieding(en)
Topzoekertje
 | 
Wingene Zwevezele

Beeld

Buste met pilaar

Prijs o.t.k.
0 bieding(en)
 | 
Lebbeke

olieschilderij

Een zuiders tafereel geschilderd met olieverf in schitterende kader met bladgoudrand.

Prijs o.t.k.
0 bieding(en)
 | 
Maldegem

Italiaans bord

Dit bord is gesigneerd Deruta Maioliche. In perfecte staat.

Prijs o.t.k.
1 bieding(en)
 | 
Maldegem

Prachtige Louis XVI zetel

Prachtige Louis XVI zetel (driezit). Houten kader in perfecte staat. Kleine beschadiging aan stof zoals te zien op foto. Op te halen in Antwerpen.

€ 250,00
0 bieding(en)
 | 
Antwerpen

schipperspaar delft's blauw

2mooie in goede staat zijnde borden, voorstelling :schipperspaar. Uit de Boch frères usine te La Louviere, diameter 29cm. Zelf af te halen te …

€ 30,00
0 bieding(en)
 | 
Eeklo

Kazuifel

Moie doch oude kazuifel zwart- paars. Zelf op te halen te 9900 eeklo.

€ 150,00
0 bieding(en)
 | 
Eeklo

Muziektafeltje

Mooi muziektafeltje, Aan de onderkant opdraaien, Sleutel om op slot te draaien ontbreekt. Hoogte:42 cm. lengte: 37 cm, Breedte:27.5 cm. Ophale…

Prijs o.t.k.
0 bieding(en)
 | 
Neerpelt

Tweedehands Antiek & Art

Vintage en curiosa uit de jaren ’50, ’60 en ’70 zijn bijzonder populair. Op 2dehands.be vind je een enorm aanbod onder Antiek and Art. Denk maar aan een seventies bureau, een art deco lamp, een vooroorlogse vaas, een design tafel of die prachtige retro radio. Met wat geluk kom je hier eindelijk dat origineel stuk tegen of dat ene item waar je al zo lang naar op zoek bent. Met duizenden zoekertjes heeft deze rubriek alles om je huis voordelig, origineel en helemaal in jouw persoonlijke stijl in te richten. Van een oude spiegel tot een smeedijzeren kapstok. Van een nostalgische wandklok tot een fifties kast. En heb je graag voor weinig geld toch een authentiek schilderij aan de muur? Of een apart beeldje in brons? Hier gebeurt het! The place to be om kunst, antiek en vintage te kopen en te verkopen, dus.

Toon meer